עבור לתוכן

למה ממליצים על ה Dell 24" 2407 בשביל גיימינג ??

Featured Replies

פורסם

העיניין הוא פשוט מאוד , המסך רץ על רזולוציה של 1900-1280 , היא גבוהה מאוד , אולי אפילו מידי.

ראיתי באנצמארקים היום של משחקים חדשים שהופעלו על מחשב מאוד חזק

(Q6600 \ 8800ultra \ 2gb ddr ) ברזולוציה הזאת , ואפילו שלא היה AA בכלל המחשב הגיע לממוצע של50-60fps במשחקים האלו.

אם תפעילו AA זה אפילו ירד לממוצע של 40-50

אז אומנם זה מסך מדהים , איכות חבל על הזמן, אבל בכל זאת.. אם תסתכלו חצי שנה קדימה אולי קצת יותר , משחקים חדשים וכבדים יותר יצאו

שאני ממש בספק אם מחשב חזק מאוד היום יריץ אותם בצורה חלקה על רזולוציה מטורפת כזאת.

מה גם שמי שרוצה את המסך הזה בשביל מפרט לגיימינג, חייב להשקיע לפחות 2000+ בכרטיס מסך ועוד הרבה במעבד חזק.

שלא נדבר בכלל על המחיר של ה8800gtx\gts

אז מה אני מפספס כאן? למה בכל זאת ממליצים עליו?

פורסם

אתה מפספס את זה שלא חייבים להריץ משחקים על 1920X1200.

במשחקים לא כל-כך חשוב להיות ברזולוציה הטבעית של מסך LCD, כי המשחקים גם ככה מבצעים אינטרפולציות והחלקות למיניהן, ואובדן החדות הנגרם מהאינטרפולציות של המסך פחות בא לידי ביטוי.

שלא נשכח, שה-2407 תומך במיפוי פיקסלים 1:1 - זאת אומרת שאתה יכול להריץ רזולוציה 1600X1200 בלי למתוח את התמונה - כל פיקסל בתמונה ימופה לפיקסל בודד על המסך, ללא שום אובדן חדות, ויישארו פסים שחורים בצדדים. זה אולי לא כזה כיף, אבל המסך כל-כך גדול שזה בכלל לא נורא.

פורסם

המסך הזה טוב לא רק לגיימינג, אלא גם לסרטים בפורמט רחב בזה מעלתו הגדולה. זו חוויה מדהימה לצפות ב-720P שלא לדבר על 1080P, ואם נוסיף על כך את האפשרות לריבוי חלונות בפיזור שווה והצגת קבצי pdf כמו שלא רואים במסכים קטנים יותר הוא מהווה תמורה נפלאה.

פורסם
  • מחבר

אהא.... אז זה מה שפיספסתי.

ועד כמה התמונה תיהיה גרועה יותר אם למשל אני אשים עליו רזולוציה רחבה , אבל נמוכה יותר, והמסך לא יהיה במצב של 1:1

זאת אומרת שהוא כן ימתח אותה, ממש גרוע?

וגבי סרטים, זה אומנם נחמד כל ה HD אבל :

1) הקבצים תופסים המוןןן (הורדה ארוכה \ הרבה מקום על המחשב)

2) יש לי כרגע פלזמה 42" בחדר , בדיוק מעל המחשב ומול המיטה, עם כל הכבוד ל HD, שאתה רואה סרט מ 3-4 מטר

אין כמו פלזמה 42 :}

אז, בשביל משחקים\אינרנט , שווה לי להשקיע קרוב ל 4 על המסך הזה? אני בהחלט יכול להסתפר ב 22" איכותי..

פורסם

המתיחה מהסוג Mode Fill עדיין מאפשרת הנאה במשחקים כגון farcry עם רזולוציות נמוכות כגון 1680x1050 וזה מה שאני עושה ויש לי מאיץ גרפי מובנה "פושטי" שמתמודד עם זה לא רע בלי שום פילטרים. אפשר גם בפחות מזה ולא כל כך שמים לב לדמויות מעוותות כי בשל גודלו אתה מתחבר בצורה חזקה למהלך המשחק. לא כל כך בוער לי בינתיים לרכוש כרטיס מסך יקר עד שיבוא הדור הבא ונראה מה התמורה שתתקבל עם הכרטיסים החדשים.

אם יש לך פלזמה בגודל כזה אין ספק שזה משנה את התמונה של התמורה האופטימלית מהמסך, אבל כרגע לתכני 1080P מסכי ה-24" מהווים חלופה הגיונית וזולה לטלוויזיות 1080P שעולות החל מ-16000 ¤ וגם כך עדיין אין שידורי HD. ב-2407 רואים פרטים באופן מדהים על האובייקטים. עד שלא רכשתיו לא ידעתי מעולם למה מתכוונים כשמדברים על "אפקט החלון". ה-twinkling קצת בולט מקרוב אבל מ-2 מטר ומעלה זה פחות נוכח לעין.

מסכי ה-22" בעלי פנל TN מתאימים לגיימינג תכוף. לאינטרנט ועבודות טקסט אין מה לדבר הדל הרבה יותר טוב כי הוא יותר חד וסובל מהרבה פחות שינויי גוונים בעת הזזות ראש קטנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים