עבור לתוכן

האי מיול השתגע לגמרי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני יודע על כל ההודעות בפורום שקיימות כבר מזמן על האימיול מאז שהשרתים של דונקי נפלו וכבר קראתי בפורום הזה על כל הבעיות הקיימות של אימיול אבל לי יש בעיה אחרת באי מיול שלי

אני מוריד שרתים בסדר ויש לי רשימה ארוכה ואחרי שאני מתעקש על שרת SOUGTUBE משהו כזה ,בסופו של דבר הוא מתחבר ובלילה הוא עובר לשרת אחר

חוץ מזה, מציאת קבצים בזמינות גבוהה יש ואני מצליח למצוא

פתאום הוא מוריד על מהירות 220 ופתאום הוא יורד ל20 קילו לשנייה

אני יודע שאי מיול כבר עבר זמנו וזה היה רק עניין של זמן אבל עדיין קראתי מיליון מדריכים ואני מסדר את ההגדרות לפי מהירות הגלישה שלי בהתאמה אישית ועוד מיליון הגדרות ועובדה שלפעמים הוא מקבל קריזה ומוריד במהירות 200-250

למישהו יש מדריך על אימיול 2008,?מדריך שמסביר רק על הגרסה האחרונה?

תודה מראש

פורסם

כל מה שאתה מתאר זה דברים נורמלים לגמריי

פורסם

שלום לכולם

אני יודע על כל ההודעות בפורום שקיימות כבר מזמן על האימיול מאז שהשרתים של דונקי נפלו וכבר קראתי בפורום הזה על כל הבעיות הקיימות של אימיול אבל לי יש בעיה אחרת באי מיול שלי

אני מוריד שרתים בסדר ויש לי רשימה ארוכה ואחרי שאני מתעקש על שרת SOUGTUBE משהו כזה ,בסופו של דבר הוא מתחבר ובלילה הוא עובר לשרת אחר

חוץ מזה, מציאת קבצים בזמינות גבוהה יש ואני מצליח למצוא

פתאום הוא מוריד על מהירות 220 ופתאום הוא יורד ל20 קילו לשנייה

אני יודע שאי מיול כבר עבר זמנו וזה היה רק עניין של זמן אבל עדיין קראתי מיליון מדריכים ואני מסדר את ההגדרות לפי מהירות הגלישה שלי בהתאמה אישית ועוד מיליון הגדרות ועובדה שלפעמים הוא מקבל קריזה ומוריד במהירות 200-250

למישהו יש מדריך על אימיול 2008,?מדריך שמסביר רק על הגרסה האחרונה?

תודה מראש

אין דבר כזה emule 2008 כל אימיול זה אותו הדבר פשוט עידכונים של באגים ושטויות כאלה..

מה שעשית על האימיולים הקודמים שלך תעשה גם על זה.. למרות שלדעתי זה לא משנה איזה קונפיג אתה עושה זה עדין יהיה אותו דבר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים