פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים מדובר באתר sport5 בלבד...(לא נתקלתי באתר אחר בעייתי ) אני לוחץ על קטעי וידאו ורואה מסך שחור ומצליח רק לשמוע את הדברים .תופעה מוכרת ?כי בד"כ לדברים כאלה אין תשובה ברורה ..תודה
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים הימור שלי זה שחסר לך איזשהוא קודאק (Codec), אני לא יודע איזה יש בספורט5 אבל יכול להיות שכתוב שם, תבדוק.
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים מחבר בקשר למה שכתבת שכחתי להוסיף שזה קרה ככה פתאום ולפני זה צפיתי חופשי באתר ..וחבילת קודק התקנתי
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים תסיר את הקודאקים שלך ותתקין את אלהhttp://fileforum.betanews.com/detail/1094057842/3בהצלחה
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים זה באמת כמעט בטוח בעיה של codecs...כמו שהוא כתב אני גם ממליץ בחום על k-lite codec packs. הcodecs שלהם מאוד טובים... שוב אל תשכח להסיר כל codecs אחר שיש לך על המחשב, כדי שלא יווצר התנגשויות...
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים מחבר הקודק של קזה מותקן אצלי זה אמור לעזור אם אני מסיר ומתקין ?! למה הבעיה הזאת צצה משום מקום ופתאום אי אפשר לצפות ? נגיד שיחזור מערכת יכול לפתור ת'בעיה ?
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים מכיוון שהנושא לא נפתר אני אומר שלדעתי אם יש לך את הקודקים של קאזה תנסה להסיר ולהתקין תוכנה חדשה, יכול להיות שהאתר תמיד השתמש בקודק אבל פשוט עידכן לגרסת קודם שונה, אם גם זה לא עובד יכול להיות שיש בעיה בתוכנה במחשב שלך (אולי זה באתר אבל יכול להיות שזה בMEDIA PLAYER באתר או אולי קוויק טיים או משהו כזה), או שזה גם יכול להיות ההגדרות שלך, אבל כנראה קודק לא מעודכן או משהו כזה נראה הכי סביר.לגבי שחזור מערכת, אלא אם כן היה לך איזה וירוס קטלני או משהו כזה בזמן האחרון אני לא מציע, וגם אם כן לא בטוח שזה יעזור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.