פורסם 2003 במרץ 1622 שנים שלום,אתמול בערב התקנתי WIN XP עם ממשק באנגלית ואני רוצה לשנות אותו לעברית,הורתדי מהאתר של מיקרוסופט את החבילת תוספת שפות אבל אין לי מושג איך מתקינים אותה.מישהו יוכל לעזור לי?
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים אם התקנת SP זה מאוחר מדי עד כמה שאני יודע ואם לא תתקין את חבילת השפות ולאחר מכן לך להגדרות אזור שם משנים שפה
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים מחבר התקנתי רק את ה - WINDOWS.הורדתי גם קובץ שנראה כמו החבילת שפות, אבל אין לי מושג איך להתקין אותו.אני רוצה שכל הממשק יהיה בעברית
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים יש לי XP עם SP1 וזה לא הפריע לי להתקין את הממשק העברי (רק כדי לנסות... הוא החזיק אצלי בדיוק חצי יום ;D).BTW אפשר להוריד את חבילת העבריתץ מהאינטרנט ? ועוד מהאתר של מיקרוסופט ? יש מצב ללינק כי זה נראה לי מוזר ...
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים אני חושב שמה שהורדת זו אכן תוספת העברית...לאחר ההתקנה כנס ל-regional options ב-control panel ותשנה שם ל-hebrew
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים הבעיה שלא הבנתי איך להתקין את זה.אין שם קובץ SETUP.בלינק שאתה עצמך הבאת יש Instructions, תנסה לעשות מה שכתוב שם.
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים מחבר כתוב שם שצריך לעשות IMPORT של קובץ מסוים לאיזה שהוא DATABASE שאין לי מושג איפה הוא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.