עבור לתוכן

רגע לפני קניית מסך חדש. מבולבל מאוד בקשר לשימושים שלי ולמבחר המסכים. תקציב 2300

Featured Replies

פורסם

השימושים שלי מהמסך יהיו בעיקר משחקים סרטים אני הרבה קורא כתבות באנטרנט ודרך תוכנות כמו WORD וACROBAT READER.

חשוב גם שלא יאמץ את העיניים יותר מידי. תעזרו לי להחליט... ???

פורסם

מה יש לך כרגע? איזה גודל? באיזו רזולוציה אתה מריץ אותו?

יש איזשהו גודל שהיית מעדיף?

האם יש לך בעיה עם כתב קטן?

פורסם
  • מחבר

17" 1024*768. של LG 1770HQ והוא על הפנים בשבילי. קשה לי לקרוא ממנו מאמרים ולשחק בו...

אני מעדיף גודל 20" שאני יוכל לראות סרטים ולפתוח גם כמה דפי אנטרנט או וורד ביחד...

יש לי קצת בעיה עם כתב קטן... אבל האם זה עד כדי כך לא נסבל במסכי 20"??

ואני שוב מזכיר שהכי הרבה חשוב לי שיהיה לי נעים לשבת מול המסך ולקרוא ממנו מאמרים.

פורסם

תראה... אתה לא אמור להריץ 17" ב-1024X768, אלא ב-1280X1024. מסכי LCD לא פועלים טוב ברזולוציה שאינה הטבעית שלהם והחדות של הטקסט מאוד נפגעת מכך. יתר על כן, אתה מריץ רזולוציה של 4:3 על מסך 5:4 ולכן גם הכל ייראה לך טיפה מעוך. ייתכן מאוד שזו אחת הסיבות המרכזיות שלא נוח לך לקרוא טקסט מהמסך שלך.

גודל 20" אכן ייתן לך המון מקום נוסף לפתוח כמה דברים במקביל, כי יש לו רזולוציה של 1600X1200. יש מסך מעולה בתקציב שלך - ה-DELL 2007FP. אין יותר טוב ממנו בתקציב הזה וגם לא בתקציב הזה + 1000ש"ח. יש לי את המסך הזה (וגם את הגרסה הרחבה) וזה פשוט תענוג.

לגבי גודל הפונטים - בעיניי 1600X1200 ב-20" זה בסדר גמור. אבל אני רגיל גם ל-1400X1050 ב-14" אז זה לא דוגמה. לדעתי, אפשר להתרגל, והרי בדברים כמו WORD או ACROBAT זה לא משנה, כי הם מותחים את הפונטים כבקשתך.

איפה זה כן יכול להיות בעייתי? בשולחן העבודה ובדפי האינטרנט. אבל תמיד קיימת אפשרות של הגדלת פונטים ב-WINDOWS, ודפדפנים כמו FIREFOX ו-IE7 מאפשרים הגדלת טקסט בדפים בצורה פשוטה ומהירה (Ctrl + + ו- Ctrl + - או Ctrl + גלגלת).

לדעתי - לך על המסך הזה.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש ברזולוציה 1024X768 כי הטקסט קטן לי מאוד ב1280X1024.

בגלל זה אני לא רוצה לקנות מסך 20" ואז אני אגלה שהפונטים קטנים ולא נוחים לי.

גם כשאני מותח את הכתב בדפי אנטרנט בIE7 המילים משתבשות בדף אנטרנט ולא כל כך נוח לקרוא...

אני שם לב שאתה מציע לי את הDELL 2007FP ולא את הגרסה הרחבה שלו...

האם לשימושים שלי עדיף מסך רגיל או מסך רחב? או שבעיקרון זה לא משנה...

וכשאני קונה את המסךהDELL 2007FP מה אני צריך לבדוק בחנות לגביו? אני מזמין מהאנטרנט...

פורסם

בעיקרון FP מעולה לשימושים טקסטואליים ויש כמה מבעלי המסך שאמרו כי במצב פיווט משתפרת תפוקת העבודה עם שימושים שכאלו. ב-WFP אתה גולל יותר במצב שאינו פיווט ויש יותר שטח ריק בצדדים ואם אתה הופכו לפיווט הוא צר מדי עבור יישומים שכאלו. WFP מותאם טוב למשחקים בפורמט רחב (וגם לסרטים אם כי לדעתי הגובה הנמוך שלו קטן מדי עבורם).

אם אתה חושש מגודל הטקסט אין שום דרך אחרת מלבד הגדלה באמצעות צירופי מקשים, מחוות עכבר והגדלת dpi של מערכת ההפעלה.

המעבר מ-17" ל-19" עשוי להיות קל יותר עבורך לעומת 20" משום שגודל הנקודה ב-19" גדול יותר.

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף לקנות 20" כי 19" יש לאחי ואני בוא נגיד דיי מסתדר איתו כשאני שם את המשקפי ראייה שלי.

אז אתה אומר ללכת על הFP? ומה אני צריך לבדוק בחנות שעם איזה פאנל הוא יגיע? ואיזה גירסא?

פורסם

דרך אגב אם אתה עובד המון עם אקרובט ואינטרנט כדאי לך לנסות לחסוך עוד סכום נוסף ל-2407WFP/HC, אתה תקבל עמו שטח עבודה רחב למדי ליישומים אלה וגודל הפונטים הלא מפוקסלים שמתקבל בהגדלות זה פשוט עולם אחר ולסרטים הוא אופטימלי בייחוד אם הם ברזולוציית 720P.

בכל מקרה אם אתה לא מסוגל להרשות לעצמך לחכות ל-24", 2007FP מומלץ אם אתה מרבה בעבודות טקסט. הוא יכול להגיע עם פנל S-IPS או S-PVA אתה צריך לוודא עם החנות שיאפשרו לך לבדוק בתפריט הטכנאים עם קוד הפנל ושהם יהיו מוכנים לאפשר לך לדרוש את הפנל האיכותי יותר S-IPS שמגיע עם הקוד RT803 בתפריט הזה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. אני אדבר מחר עם החנות ואברר לגבי סוג הפאנל. אני חושב שאני דיי סגור על המסך הזה...

אני יעדכן מחר מה הולך עם זה... תודה רבה על העזרה...

פורסם

הבנתי שאחת הדרכים לבדוק באיזה פאנל מדובר זה להתבונן במספר הסידורי של המסך (כתוב על מדבקה מאחור). אם הוא מסתיים ב-L, זה IPS, אם ב-S - זה PVA.

הפונטים ב-1600X1200 20" הם אפילו טיפה קטנים יותר מאשר ב-1280X1024 17". תתכונן לשחק עם גודל הפונטים.

פורסם
  • מחבר

רציני יותר קטנים?? וואי וואי המצב עכשיו השתנה לגמריייי :kopfpatsch:

אני אצטרך משקפיים חדשות. רגע עדיף ללכת על 19" כבר? שיהיה לי פונטים וכתב יותר גדול? מאשר שטח מסך יותר גדול ב20"?

פורסם

אני עם אותה הבעיה ואותו התקציב.

אם הטקסטים ב20" קטנים מאשר ב17", אולי עדיף 22" ?

יש מצב שבפאנל tn שהוא 22" יראו טקסטים יותר טוב מאשר ב20" s-ips ?! :nixweiss:

פורסם

יש מצב שבפאנל tn שהוא 22" יראו טקסטים יותר טוב מאשר ב20" s-ips ?! :nixweiss:

יותר טוב, לא.

יותר גדול, יש מצב.

פורסם
  • מחבר

אבל בפאנל TN הצבעים נראים לא אמיתיים ואיכות התצוגה גם כן לא משהו...

בכל מקרה אני אברר היום בחנות לגבי מסך 20" FP של DELL נראה אם איזה פאנל הוא מגיע.

אולי זה עדיין לא כזה גרוע כמו שחלק אומרים פה...

פורסם
  • מחבר

ביררתי עם החנות נועה מחשבים לגבי המסך Dell 2007FP והם אמרו לי שהוא מגיע עם פאנל S-PVA ולא עם S-IPS.

האם יש חנות שאפשר לקנות ממנה את הפאנל S-IPS עם המסך הזה והיא חנות אמינה? או שאפשר גם להתפשר על הS-PVA שהוא גם טוב.

מה דעתכם??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים