פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים יש לי מחשב ישן ואני רוצה לבנות מארז שכולו שקוף מלוחות פקספקס..יש לי את כל הכלים שצריך ואני רק רוצה לדעת איך אפשר לחבר את הלוחותשל הפרספקס (אני רוצה שהמארז יהיה שוכב..)ואם לבנות מסילות להארד דיסק ולכונן דיסקים מפרספקס (לדעתי כן)אז אם למישהו יש איזה קומבינציה איך לבנות את המארז שיגיבאו אם יש מדריך...תודה רבה!
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים תוכל לעשות פרופילים מאלומיניום ואז לחבר את זה עם הלוחות (כמו אחד שעושה כזה פרויקט)או לחבר אותם עם דבק אפוקסי או קוביות מוברזותקח בחשבון שזה יקר...
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים אה אם יש לך גם לוחות פרספקט.. כיף לך כדאי לך לסרטט את המארז שאתה רוצה לבנות בgoogle sketchup ואז לבנות דגם מקרטון ביצוע ולבדוק שהכל נכנס כמו שאתה רוצה
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים מחבר חח כבר עשיתי סרטוט בסקאצ'אפ יצא משהו יפה! תודה אחיואיך אני אמור לחבר את הלוחות?ולבנות מסגרת מאלומיניום נכון?<
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים המלצה אישיתאם המארז קטן יחסית, ולא צריך להחזיק יותר מידי משקלאז לבנות שלד מאלומיניוםהייתי הולך על קוביות אלומיניום, או אפילו פרספקס - מוברזותכדי להדביק פרספקס, יש דבק מיוחד (סוג של ממיס), שנראה כמו מיםשעובדים איתו ממש בעדינות - בעזרת מזרק - תוכל לראות את צורת העבודה בפרוייקט שלי אם אתה אומר שיש לך כלים - הייתי אפילו מנסה ליצור מארז עם פינות מעוגלות - בעזרת פלטת פרספקס ארוכה שתכופף לצורת "ח"
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים מחבר אז אתה יכול להסביר יותר?אם יש לך אייסיקיו תוסיף אותיICQ: 303562014תודה אחי![br]פורסם בתאריך: 13.10.2007 בשעה 19:28:06אתה יכול לשלוח לי את הפרוייקט שלך ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.