עבור לתוכן

3 קונדומים וירטואלים -שווה להתקין?

Featured Replies

פורסם

נראה לי לא שימושי בשיט.

מחשב ב-read only? כל מה שאני מתקין, כל המסמכים שאני כותב, כל מה שאני שומר נעלם ברגע שעושים ריבוט?

יכול להיות מעולה לעמדות צפיה או מחשבי הדפסה באוניברסיטה/ספריה וכדומה, אבל ממש לא מתאים למחשב אישי או מחשב לעבודה משרדית.

פורסם
  • מחבר

גם לי זה נראה לא שימושי לבית ,אולי כמו שציינתה עמדות מחשבים באוניברסיטה או מקומות דומים .

פורסם

אני בטוח שזה לא אמין כמו MAGIC.

פורסם

סחתן על הכותרת. :)

להגיד את האמת, יש לי רק NOD32.

לא רואה צורך ביותר מזה. אני יודע בדיוק לאיזה אתרים אני נכנס, אף אחד אחר לא נוגע לי במחשב, ויש לי תוכנות קבועות.

המחשב עובד שנה על אותו ווינדוס XP SP2 ללא בעיות רגולה או וירוסים... לא רואה צורך בכל שאר ההגנות.

פורסם

למה אני צריך לסבול עם מחשב שמוחק את כל מה שעשיתי בסוף השימוש? זה נוראי וזה מטופש...

עם כל הכבוד לווירוסים ה"נוראיים" שקיימים אי-שם בחוץ, לדעתי ולטעמי לא צריך יותר מהגנה בסיסית...פיירוול ואנטיוירוס...

פעם בחצי שנה-שנה לפרמט את המחשב או לעשות לו ZERO FILL במקרים חמורים וסיימנו...

ובכל מקרה, גלישה תוך נקיטת אמצעי זהירות בסיסיים מספיקה כדי למנוע מהמחשב להדבק במשהו...

ואגב, בתור בן אדם שעבר הסמכת עבירות מחשב בצבא, אני יכול לאמר לכם שיש מספיק תוכנות, רוגלות, ויישומים זדוניים שמסוגלים לעקוף גם דברים כמו החרא הזה...למען השם- יש ROOTKITS שמסוגלים להתלבש על הBIOS של לוח האם...

פורסם

נראה יותר כמו המלצות ל- kidsafe pc. :lol:

פורסם

לא הבנתי אף פעם למה צריך אנטיווירוס על המחשב?

אני עובד עם firewall בלבד, ואני לא רואה כל דרך שווירוס יכול לחדור למחשב בלי שאני אוריד ואתקין אותו.

ככה שאם המשתמש יודע לאן הוא גולש, ומה הוא מוריד , אין שום סיבה שווירוס יחדור למחשב, וכהוחכה- אני עובד בלי אנטיווירוס כבר 4 שנים, ולא סבלתי אף פעם מווירוסים.

הווירוסים הפכו לכל כך שוליים, היום הדגש הוא על spywares וטרוינים, וכל תוכנות ההגנה המשולבות סתם זוללות זיכרון ולא עושות כלום חוץ מהגנה מדומה.

פורסם

אם יש לך DOK אז הם יכולים להגיע משם.

פורסם

לא הבנתי אף פעם למה צריך אנטיווירוס על המחשב?

אני עובד עם firewall בלבד, ואני לא רואה כל דרך שווירוס יכול לחדור למחשב בלי שאני אוריד ואתקין אותו.

ככה שאם המשתמש יודע לאן הוא גולש, ומה הוא מוריד , אין שום סיבה שווירוס יחדור למחשב, וכהוחכה- אני עובד בלי אנטיווירוס כבר 4 שנים, ולא סבלתי אף פעם מווירוסים.

הווירוסים הפכו לכל כך שוליים, היום הדגש הוא על spywares וטרוינים, וכל תוכנות ההגנה המשולבות סתם זוללות זיכרון ולא עושות כלום חוץ מהגנה מדומה.

100% צודק. הFIREWALL של וינדוס זה הדבר היחיד שצריך. אבל בטח בלאסטר כן חדר אליך לא? זה איזה 2 דקות לנטרל אותו אבל בזמנו הוירוס הארור הופיע לי במחשב ברגע שהדלקתי את האינטרנט, הדביק את כל השרתים או משהו..

בכל מקרה זה נשמע מאד שימושי להפעיל לני כניסה לאתרים מפוקפקים, כשאתה מחפש קראק נדיר וכאלה.

פורסם

לא, אני לא משתמש בfirewall של ווינדוס (חח), אני משתמש ב agnitum outpost firewall pro

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים