פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים אוקיי אז ככה בזמן האחרון הקירור סקוט שעל המעבד שלי ממש עולה לי על העצביםאז חשבתי להחליף אותוהתקציב המקסימלי שלי הוא 200 אני חשבתי על הCNPS7500 של זלמןעכשיו איזה גירסא עדיפה של האלומיניום והנחושת או רק הנחושת? [מה מוליך חום יותר טוב?(סליחה שאני נרדם בשיעורי כימיה)]בתודה,
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים מה שיותר יקר, יותר טוב הנוחשת מוליכה חום טוב יותר מהאלומיניום.(קח את הגרסא שכולה נחושת)
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים תשמע בוא נהיה ריאליים כמה עוד תסחוב עם המחשב הזה שנתיים ? מה שכן הוא לא שווה כבר כול כך הרבה , קורה מחשבים מתישנייםלכן אני ממליץ לך על מוצר זול ומצויין , אני מאמין שאתה רוצה גם שקט אני דווקא אמליץ לך על גוף קירור עשוי מאלומניום משתי סיבות 1 קל משקל 2 לא צריך קירור טוב בתוך המארזhttp://www.lamir.co.il/product.asp?product=13588שים לב למשקל 374 גרם ולרמת הרעש 1.4 SONE זה בערך כמו 16 DBA
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים מחבר אין לי סיבה לקמות קירור "זול" מהסיבה הפשוטהשקירור איכותי יוכל להמשיך איתי הלאה
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים זול לפעמים זה מצווין ולפעמים יקר לא טוב יש לזה סיבות במקרה שלך אני חושב שהזול יצא המצווין אבל החלטה שלך בהצלחה
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים לרוב קירור של תושבת 478 לא יתאים למעבדים של תושבות מתקדמות יותר - בגדלל המבנה הפיזי או חוסר במתאמים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.