פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים אני רוצה להעתיק קבצים מכונן C ל-D אני צריך את הקבצים לפי תאריך יצירהשאני מעתיק זה נעתק לפי שם (גם שסדר הסמלים מוגדר לפי תאריך יצירה)האם יש תוכנה להעתקה על פי תאריך יצירה ?
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים אני רוצה להעתיק קבצים מכונן C ל-D אני צריך את הקבצים לפי תאריך יצירהשאני מעתיק זה נעתק לפי שם (גם שסדר הסמלים מוגדר לפי תאריך יצירה)האם יש תוכנה להעתקה על פי תאריך יצירה ?תגיד, אתה רציני? מה זה לפי שם?? ברור שזה יעתיק את הקבצים לפי השם שלהם. מה אתה רוצה, שהשם של הקובץ יהיה לפי תאריך שהוא נוצר? אם כן זה בלתי אפשרי.תחשוב על מקרה, כזה, יש לך 5 תמונות באותה תיקיה, כל ה 5 האלה נוצרו באותו תאריך. אתה רוצה שכל קובץ יקרא לדוגמא 12/10/2007? שוב, אי אפשר, אתה לא יכול שיהיו לך קבצים עם אותם שמות באותה תיקיה. גם איך תבדיל בין קובץ לקובץ אם כולם יקראו ע"פ אותו תאריך?יכול להיות שממש לא הבנתי מה אתה רוצה.כשאתה מעתיק קובץ, זה מעתיק אותו לפי השם שלו, נקודה. לא תמצא שום תוכנה שתעשה את מה שאתה מבקש, כי זה בלתי אפשרי.מה שאתה יכול לעשות זה פשוט תיקיות שמציינות את התאריך, ולהעתיק לכל תיקיה את הקבצים עם אותו תאריך (ע"י הצגת הסמלים במצב DETAILS יהיה לך קל לראות את כולם לפי התאריך וסמן את כל הקבצים עם אותו תאריך בבת אחת)
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים מחבר לא הבנת אותי ברור שאי אפשר על פי תאריךהכוונה שלי שהסדר של הקבצים לא יהיה ככהABCDE על פי שם
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים אהההההההההה... הבנתי.טוב, מוזר שזה לא עובד לך.מה אם אתה מציג את האייקונים במצב DETAILS ולוחץ על סידור לפי תאריך?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים מחבר כן ככה זה מסודר אצליתצוגה>פרטיםסדר סמלים לפי>נוצר ועדיין זה מועתק על פי שם לדוגמא12345ואני לא רוצה שזה יהיה על פי שםאני צריך את זה ככה לדוגמא 42513
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים כן ככה זה מסודר אצליתצוגה>פרטיםסדר סמלים לפי>נוצר ועדיין זה מועתק על פי שם לדוגמא12345ואני לא רוצה שזה יהיה על פי שםאני צריך את זה ככה לדוגמא 42513 סתכל בתמונה איפה שסימנתי באדום, תלחץ על זה
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים תנסה לעשות לחיצה ימנית על איפה שסימנתי, ותוסיף את DATE CREATED.תראה אם זה מצליח לסדר לך את הקבצים כשאתה לוחץ עליו אחרי זה.
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים מחבר אצלי זה בעיברית תאריך יצירה וגם לאחר שאני לוחץ על זה כלום לא משתנה עדיין סדר הקבצים נשאר כמו בהעתקהABCDE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.