עבור לתוכן

רעיון להורדת 4-5 מעלות מהמעבד

Featured Replies

פורסם

קודם כול תיאור קטן

העלתי את FSB מ 133 ל 141 ואני עובד עם דלתות פתוחות ומקרר את כל המחשב עם ונטילטור "14

הרעש סביר

לפני שהעלתי את FSB טמפ' היתה במנוחה 41 מעלות לאחר ההעלאה הטמפ' עלתתה ל48 מעלות.

פשוט מאוד

מה שעשיתי היות וההיטסינק שלי פשוט ,סטנדרטי, לקחתי פס מתכת מהחלק האחורי שלמארז המחשב [ מהפסים האלה שמאחור כשמסירים אותם כשמתקינים כרטיס מסך כרטיס מסך קול ועוד הכוונה היא למתכת הנישלפת שמחוברת עם בורג לגב המארז מול הסלוטים PCI AGP ].

ניתן לקחת מתכת אחרת ועדיף נחושת בגלל מוליכות החום שלה .מספיקה חתיכה בארוך של 10 ס"מ וברוחב של 1 ס"מ.

חיברתי את הפס הזה עם בורג להיטסינק בין צלעות הקירור [לחלק התחתון שקרוב למעבד ] ,כך שבצד השני הוא תלוי באוויר כמו כנף של מטוס כשהחלק הרחב של פס המתכת מול המאוורר, וכך החום בורח מההיטסינק לכוון הפס והמאוורר מקרר אותו .[זה לא נועד רק להגדיל את שטח ההיטסינק אלה לאפשר מעין נתיב בריחה לחום ,היות וחום מתפשט לכוון הקור, החום נע לכוון פס המתכת והמאוורר מקרר את פס המתכת] .

עכשיו הטמפ' 42-43מעלות.

עכשיו אני חושב לעשות עוד פס החלק התחתון ולהמשיך אותו שיחבר בין ההיטסינק לגוף המארז [ פה יש בעיה של צפיפות ]

חבל שין לי אפשרות לשלוח תמונות

פורסם

יכול להיות שזה MOD המאה, בעיקר בזכות ההוצאות והתוצאות המדהימות....

אתה חייב לנסות להציג תמונה כלשהיא, איכשהו, זה יכול להיות גאוני, ואני ממש רוצה לנסות את זה,

איפה בדיוק חיברת עם בורג להיטסינק? ההיטסינק שטוח ואטום, איך עשית את זה?

תתאר יותר מפורט ותמונה תתקבל בברכה...

פורסם
  • מחבר

אין לי אפשרות לתמונות

הבורג בין צלעות הקירור בחלק התחתון קרוב למעבד

פורסם

רעיון מקורי אבל קשה מאוד להבינו מתיאור שמילים.

אין לך איזה חבר שיש לו דיגיטלית או אפילו סטילס רגילה שתוכל לסרוק את התמונה?

כי זה נשמע מאוד מעניין .

פורסם

יכול להיות שיש לך היטסינק כל כך גרוע שכל תוספת של מתכת כלשהי עוזרת לו לקירור, למרות שעל פניו הדבר נשמע תמוהה מאד !

פורסם

פשוט הגדלת את השטח פנים של הסינק ובגלל זה ניהיה לך פיזור חום יותר טוב.

אבל זה באמת מוזר שקיבלת שינוי משמעותי כזה מבחינת מעלות :o כי אני לא יודע מאיזה חומר עשוי הדבר הזה שחיברת לסינק,

ואני בספק שיש לו מוליכות טרמית טובה, וגם אולי עדיף לך להוסיף משחה טרמית או דבק טרמי כדי לשפר את מעבר החום בינהם.

פורסם

יפה מאד.

ניסית להוסיף כבר שני סטיקים של מתכת?

פורסם
  • מחבר

לכל מי שמעוניין ערכתי את זה שוב והפעם לא התקמצנתי במילים.

כעיקרון זה דבר פשוט להוסיף חתיכת מתכת לצלעות הקירור של המעבד כך שהחום ילך אליה ולקרר אותה עם מאוורר.

מי שרוצה פרוט שיחזור להודעה הראשונה.

פורסם

אולי תפרט פה? כדי שכולם יראו? ואולי תמונה? ::)

פורסם

אחי זה נשמע מעניין ונחמד מאוד אבל בלי תמונה אני לא חושב

שזה ממש רלוונטי להסביר כי אף אחד פה לא יבין אותך בדיוק...

אז אם אפשר סריקה לפחות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים