עבור לתוכן

מה הבדל בביצועים בין ה Radeon 9700 Pro ל Radeon 9700

Featured Replies

פורסם

מה הבדל בביצועים בין ה Radeon 9700 Pro ל Radeon 9700?? האם יש הצדקה להפרש במחיר?

פורסם

ההבדל הוא זניח וניתן להשלים את הפער ע"י המהרה.

הפרש המחיר לא מוצדק בעליל.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה על התגובה, ויש הבדל גדול בין החברות השונות שמייצרות את הכרטיס??

ובקשר ל R9800 Pro, יש הפרש גדול בינו לבין ה9700? (לא פרו)

אתם יכולים להביא לי פשוט השוואות כדי שאני לא ישגע אתכם?

תודה מראש

פורסם

בין הR9800P לR9700 קיים הפרש של כ-40% של ביצועים. בין החברות קיים הבדל, מן הסתם, אבל לא בכרטיס עצמו. אלו קשקושים מסביב. לא הייתי ממליץ לרכוש R9700P על-פני R9700P, אם התקציב מרשה. למה? זה לא נכון לערוך השוואה כפי שמינימייזר ערך בין הR9700 המומהר לבין הR9700P במהירויותיו הרגילות. כל העיקרון הוא להשוות את הביצועים לפני אוברקלוק.

אני אתן לך סכמה מטופשת שדיי תסביר את המצב. לפי יחס, נגיד ושהR9700 מקבל 6 נקודות מתוך 10. הR9700P מקבל 7/10. אם נמהיר את הביצועים של שניהם, הניקוד שלהם ישתנה לפי יחס. 8/10 : 7/10. אתה מבין את העיקרון? הפרשי הביצועים נותרו, כי הפוטנציאל לאוברקלוק טמון בשניהם. מאילא אם לR9700P היו בעיות OCing כלשהן או שהפוטנציאל שלו לא היה כמו זה של הR9700. קאפיש?

לסיכום, אם התקציב מרשה, אתה יודע מה לעשות.

פורסם

נייק מה שאתה שוכח שה 9700 זה בעצם 9700P מוחלש ולכן לרוב הם יגיעו לאותו מקום (כמו עם ה 4400 וה 4600 )

לכן כן יש הגיון לקנות 9700 לא פרו

פורסם

לסיכום, אם התקציב מרשה, אתה יודע מה לעשות.

אתה צודק. אבל, אם התקציב מרשה, אז שזה לא יטעה אנשים, כי כשהתקציב מרשה, הR9700P הוא יותר משתלם.

פורסם

מסכים

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות, ובדקתי בהשוואה וה GF 4 TI4600 עוקף את שניהם ב 3DMARK2001 זה הגיוני??

פורסם

אבל נייק , בתחלס אם אני לוקח סתם דוגמא כרטיס

Hercules 9700 128mb

מול למשל

Connect3D 9700 128mb

שניהם , לא פרו.

אז עם ההרקולס אני יגיע בהמהרה יותר רחוק... בגלל הקירור היותר טוב שלו (מאוורר והיטסטיקים על הזכרונות)

אני צודק?

פורסם

תודה על התגובות, ובדקתי בהשוואה וה GF 4 TI4600 עוקף את שניהם ב 3DMARK2001 זה הגיוני??

זה לא הגיוני כי בכל מקום אני רואה את ההפך, אולי אתה נכנסת לאתר של מושחטים ש-Nvidia משלמת

להם כדי שיעלו את התוצאות לכרטיסים שלה.

וזה שטויות, זה נראה לך הגיוני ש-TI4600 יעקוף R9700 או R9700Pro?

TI4600 עוקף רק R9500 {לא גירסת הפרו} גרסת הרדאון 9500פרו כבר עוקפת את ה-TI4600

אז זה לא הגיוני שה-TI4600 עוקף כרטיסים חזקים יותר מה-Radeon 9500Pro.

אולי בלי AA וכל השטויות האלו הוא עוקף, אבל בביצועי AA אין לו סיכוי בכלל להתמודד נגד ה-R9500Pro.

פורסם

אמנם הפירוט שלך בהודעה נכון (אלא אם כן היית משמיט את המשפט האחרון), אך הטענה הבסיסית שלך לא נכונה ואף נוגדת את הדברים שלך. זה טפשי להזכיר זאת בכלל, אבל אתה בעצמך אמרת שזה לא הגיוני, כשבמשפט האחרון (שהוא הנכון) אתה אומר שזה כן הגיוני. בכל אופן, זה הגיוני מאוד, אבל בכל זאת הTi4600 נחשב לכרטיס פחות טוב מהR9500P. על מנת להשוות בין שניים, על כל אחד מהם להוציא את המאקסימום, ואם המאקסימום של הR9500P הוא עם AA ו-AF, אז אין מה לעשות.

בקשר לשאלה שלך, קני, אתה צודק.

פורסם

בוא אני יציע משהו טוב יותר מכל דבר עם קירור הוא ההבדל בין כרטיסים אז תדעו דבר אחד אני עם gigabyte 9700 pro ולפני

חודש מאוררו הלך קפוט ז"ל

הלכתי לחנות שקניתי תמחשב ושמו לי מאורר ג'נרי (מה המוכר דפוק?!? סתם תראו בהמשך) של מעבד! על הכרטיס מסך ואין מצב ששום

כרטיס לא משנה איזה כי לכולם יש מאורר קטן ודפוק ובחיים לא יגע לרמה של מאורר של מעבד לכן כרגע האוברקלוק שלי יכול להיות

הכי טוב פה ובטח שהכרטיס שלי הכי קר פה למרות שאני מניח שיש עוד אנשים

פורסם

ושחכתי להוסיף תאמין לי שעם יש כסף לקחת ת9700 מה אנו חיים מאוברקלוקים בשביל מה זה טוב יש פה אנשים שעושים לכיף בשביל עוד 200 נקודות בטרידי מארק ועדיין שעושים אובר קלוק אז אולי בנתונים הוא כמו ה9700 פרו אבל לא יפעל כמוהו

פורסם

lg. חוץ משהוא כן יפעל כמוהו, יש להוסיף בקשר לאוורור כרטיס המסך שהגודל, בתחום המחשבים, אף פעם לא קובע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים