פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים שאני מדליק את המחשב המחשב מראה לי את התמונה הזאת עם הad-watch: '>http://www.2send.us/"] ולא משנה אם אני לוחץ block או accept המחשב לא מגיב לשום דבר...אם לוחצים על המחשב שלי הוא מראה אומר שהוא לא קיים וכך הוא עושה על כל הדבר אחר... בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי בבעיה הזאת אני יודה לא מאוד!!!!!!!!!
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים תפעיל את המחשב במצב בטוח ותריץ שחזור מערכת לנקודה בה אתה זוכר שהמחשב היה תקין (שחזור המערכת נמצא תחת עזרים, בתפריט התחל).
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים מחבר עשיתי את זה כבר 3 פעמים זה עדיין עושה את אותה הבעיה...יש עוד פתרונות????
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים תסיר את האפלקציה ותתקין מחדש , מה שקורה פשוט משהו מנסה להוסיף KEY חדש לרגיסטרי וזה תוקע את התוכנה .
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים תנסה להריץ את זה.זה אמור לתקן את הרגסטרי כדי שתוכל להריץ קבצי ריצה. אחרי זה אני ממליץ שתחפש וירוסים.להבא תחפש : fix registry exe associationנ.ב.תמחק את סיומת ה txt[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים תנסה להחליף תוכנת firewall .לפני ההחלפה צריך להסיר תוכנת firewall קיימת.אפשר להתקין comodo firewall .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.