פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים טוב תיראו זאת פעם ראשונה שאני מבצע OC ואני חושב שאני עושה את זה לא טוב או משהו לא בסדר פה...אז ככה..העלתי קצת את ה-core וגם את ה-memory אבל בקצת (15) ועשיתי בדיקה ב3DMARK וזה יצא סביר... ראיתי ב-CPU TEST קצת קווים אדומים.. אבל איך זה יכול להיות אם העלתי רק 15 בערך?!?!?!באוורסט הסתכלתי וכתוב לי שם בכלל ב-GPU clock:401 mhz (orginal:400)memory clock:351 mhz (orginal: 350)וזה לא משתנה לי, נישאר כמו שהיה לפני שהתחלתי את ה-OC...ועוד משהו...ה-memory clock באוורסט כתוב אורגינל 350 ובתוכנה של ה-OC זה התחיל לי רק מ-700 אז משהו פה לא בסדר..אני חייב שתעזרו לי ב-OC הזה!!! בבקשה תסבירו לי מה לעשות..תודה,דניאל.
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים מחבר עם התוכנה הזאת שמוסיפה את הסרגל לאפשרויות של הכרטיס מסך...קוראים לה coolbits_forceware
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים מחבר מה אתה עושה צחוק? זאת התוכנה שממליצים עליה במדריך לאוברקלוק באתר...ועכשיו עשיתי עוד בדיקה ב-3DMARK ועשיתי שיראה תוצאות באינטרנט וזה הראה לי למעלה שהצלחתי וגם 1790...לא הבנתי מה זה אומר..עריכה:המשכתי להעלות והטמפ' של הכרטיס מסך במאמץ היא 72 מעלות כבר!!!עשיתי עד עכשיו 5% בשניהם... (7600GS) (ועדיין אני רואה נקודות אדומות אבל רק בחלק של ה-CPU Test ב-3Dmark) מה אתם אומרים להמשיך להעלות???אשמח לתשובות,דניאל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.