פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים מחבר בעיקרון את הקירור אני אמור לקבל מתנה מידידה אבל אני גם לא יכול להגזים למרות שבצורה רכה ובטוחה אני ידחוף אותה לכיוון אבל בכל מקרה אני ילך על הEXTREME
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים מחבר אחרי שאני יסגור איתה את הפינה בערב ויקבל את הקירור אולי אני יגזים באמת עם הקירור ויזמין 2 DELTA
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים מחבר קח את הS-Flex, בשביל מה כל הרעש עם הDELTA? :s05:אם היית שומע איך המחשב שלי נשמע עכשיו עם כל המאווררים על MAX היית מבין שרעש כבר לא מהווה בעיה בשבילי המחשב שלי נשמע כמו הרקולס לפני המראה
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים לינקי דינקי, אתה זוכר את ה92 שהיה לי במקור על הP4 3@3.75 ? הדלתא השחור 92ממ? זה שיכול לעשות לך סלט מהיד?אתה ממש ממש ממש לא רוצה שניים בסגנון בתוך המארז שלך... מאוררי הTT שלך ישמעו חרישיים לעומת הדלתא. הוא פה לידי, רוצה תזכורת?למה לא איזה TUNIQ TOWER ? הממ?
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים ואגב, לינק. ההפרשים בטמפ' נהיים משמעותיים יותר כאשר המעבד במאמץ. כפי שניתן לראות בביקורת של AnandTech. http://images.anandtech.com/reviews/cooling/2007/thermalright-utral-120-extreme/stress-lg.png איפה הם חיים עם טמפ' כאלו ? קנדה ?
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים עם התחממות כדור הארץ והפשרת הקרחונים כולם בצפון אמריקה יעברו לקירור מים
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים מחבר היא הסכימה בעיקרון רק שצריך לחכות שתשתחרר לה הויזה אז נאלץ לחכות שבועיים לקירוראו שאני יאלץ לשלם עליו בעצמי
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים למה הכוונה ב PUSH\PULL =הכנסת אוויר והוצאת אוויר ? אתה מתכנן לעשות מודינג לקירור או להשאיר אותו רגיל ?
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים זה אומר שמאורר אחד דוחף אויר על הצלעות ושני מושך את האויר ממנו וזורק הלאה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.