עבור לתוכן

הצילו!!!! הרגתי את הלפטופ. התפתחות מעניינת!!

Featured Replies

פורסם

אז ככה הסיפור:

לקחתי את המחשב מהסלון, וסגרתי את המחשב עד שהוא כמעט היה סגור, אבל לא היה את הקליק שסוגר אותו...

צעדתי לכיוון חדרי כאשר המחשב בידי, והידית של הדלת(@$#) איכשהו נכנסה שם לעסק (בין המחשב/מקלדת למסך), וכאשר עשיתי צעד נוסף (לא שמתי לב למצבי העגום), הרגשתי התנגדות מכיוון הלפטופ (הוא לא נפל כי אחזתי בו חזק)

........ איזה טעות אנוש!!!!!!

נבהלתי, אך אמרתי לעצמי שהמסך "קצת" קשיח - סך הכל זאת לא הייתה מכה חזקה... אך לא כך! מיהרתי מהר חזרה לסלון, ולדתהמתי גיליתי שחצי המסך התחתון מקופל - אי אפשר לראות שום דבר חוץ מכמה צבעים שאין להם שום קשר למציאות.

להלן כמה תמונות

Picture 005.jpg

Picture 002.jpgPicture 008.jpg

בצער, צעקות יאוש ויגון רב,

--Vega.

עריכה: אם התמונות לא מופיעות יש ללחוץ כפתור ימני על התמונה ולבחור "Show Picture", או לגרור את התמונה ללשונית ה-Address.

עריכה: כאשר אני מועך את המסך קצת וגורר למטה, הטווח שבוא אני יכול לראות דברים על המסך מתרחב. אני חושב (כמעט בטוח) שאם אני אפתח את המסך אני אוכל לתקן את ה-LCD. לדעתי לפחות, הוא פשוט מקופל, וצריך ליישר אותו. האם אני יכול לעשות את זה בחנות אלקטרוניקה, או חנות של תיקון טלויזיות?

דעתכם תתקבל בברכה.

פורסם

הרבה אין לך מה לעשות.

רק להחליף מסך.

פורסם

בטחת את המחשב הזה? עם כן תילך לביטוח יחזירו לך את הכסף.

ודרך אגב, מה המפרט של המחשב הזה?

פורסם
  • מחבר

לא, עוד לא הספקתי לבטח אותו - המחשב כמעט חדש לגמרי, עבר רק פחות משבוע מיום הקניה...

מה בקשר לאחריות? כמה חברים שלי אמרו לי שכדאי לי לשקר להם ולהגיד שהדלקתי את המחשב וזה מה שגיליתי "לתדהמתי"...... :nono: - אני לא ממש ממהר לעשות את זה אבל. :saint:.

להלן המפרט:

Intel Celeron 2100

256 DDR-RAM

20 GB HDD

Toshiba DVD

etc....

5700 שקל. (כולל מע"מ!)

פורסם
  • מחבר

אהם....

מישהו יודע כמה עולה מסך כזה בערך (אני לא בטוח - זה או 14 או 15)?

ואיפה אפשר להשיג אחד....?

פורסם
  • מחבר

התפתחות מעניינת

כאשר אני מועך את המסך קצת וגורר למטה, הטווח שבוא אני יכול לראות דברים על המסך מתרחב. אני חושב (כמעט בטוח) שאם אני אפתח את המסך אני אוכל לתקן את ה-LCD. לדעתי לפחות, הוא פשוט מקופל, וצריך ליישר אותו. האם אני יכול לעשות את זה בחנות אלקטרוניקה, או חנות של תיקון טלויזיות?

דעתכם תתקבל בברכה.

פורסם

לפני שאתה פותח אותו או בכלל נוגע בו.

תיקח אותו לאחריות אם יחליפו הרווחת אם לא תתחיל להתעסק עם זה

פורסם

לפי מה שנראה לי לא רואים על המחשב עצמו סימני פגיעה או משהו כזה לכן תיקח אותו לאחריות

תגיד שיש לך אותו כמה ימים ויש בעיות במסך שלו, הם יאמינו לך כי הוא עדיין חדש וזה קורה הרבה

פעמים, בקיצר תשקר קצת.

פורסם

איי איי איי איזה כואב איזה חרם

שמע לא כדי לך להתעסק עם המסך

כך לחברה תנצל תאחריות

אבל הכי חשוב אל תגיד להם שהוא קיבל מכה(למדתי מטעות)

תגיד להם שככה קיבלת אותו ולא היה ך זמן ללכת עד היום

שמע מצידם זה לא אכפת

אז אל תחפש להיות פראייר ותנצל אותם

שמע חדש זה לא צחוק

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

כן באמת, מצדם זה לא ממש אכפת הם שולחים לאחריות ומקבלים את החלק מתוקן ובאמת, חלקים של מחשבים ניידים עולים המון כסף!!!!

וזה נכון גם לגבי מסכי LCD...... שקר להם קצת ואל תגיד להם בשופ אופן שהמחשב קיבל מכה!!!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים