עבור לתוכן

התחממות יתר של המעבד - חייב עזרה!!

Featured Replies

פורסם

המפרט שלי מופיע מימין.

כשהתקנתי את הקירור של sunbeam בהתחלה זה הוריד לי את הטמפ' של המעבד מ-40~ ל-30~ בזמן מנוחה.

בזמן האחרון ראיתי שהטמפ' הולכת ומטפסת בחזרה לאזור ה-40 מעלות במנוחה כאשר הבעייה היא שבטמפ' הזאת המעבד כבר מתחיל להאט לי את המחשב משמעותית, חלונות נפתחים אחרי זמן רב, תוכנות נטענות לאט ומשחקים מקרטעים.

הנחתי שהבעייה היא במשחה התרמית ולכן לפי המלצה מהפורום רכשתי משחה תרמית חדשה - Arctic Silver 5 והיום בבוקר הסרתי את הקירור, ניקיתי אותו מאבק לחלוטין בשטיפה, הסרתי משחה ישנה ושמתי משחה חדשה לפי המדריך באתר (אם כי הייתה לי פאשלה קטנה כי בהנחה הראשונה של הגוף קירור לא דייקתי אז הייתי צריך לגרור אותו על פני המעבד, אך דבר כזה הוא כמעט בלתי נמנע עם הקירור הזה).

החזרתי הכל למקומו, פתחתי אוורסט, והנה הטמפ' נשארה 40~.

מה אפשר לעשות? טמפ' כזאת אומרת בפועל שאני כמעט לא יכול לעבוד עם המחשב!!!

(יכול להיות שהמריחה לא הייתה יעילה בגלל ה"פאשלה" אבל זה לא אמור להשפיע ב-10 מעלות אלא במעלה שתיים.)

פורסם

40 במנוחה זה נורמלי עם המעבד שלך +טוניק

כמה הטמפ במאמץ ?

פורסם

.

אתה נמצא בOC?

תבדוק ביוס את המתח למעבד. תוודא איוורור נכון במארז (שכל המאווררים עובדים ומכוונים נכון).

תבדוק את מהירות המאוורר של הטוניק שהיא לא על הכי נמוך (הכי רצוי זה לשים על 1400RPM שכן מעל זה המאוורר מתחיל להיות רועש).

פורסם

40 מעלות למעבד הזה זה בסדר גמור, אני בספק רב אם ההאטה שלך נגרמת מזה שכן אתה רחוק מאוד מטמפ' שבה מתחיל הTHROTTELING של המעבד.

יכול להיות שהחיישן שלך מזייף...

פורסם

או שנדפק לך אחד המאווררים במארז וגרם לכך שאין סירקולציה טובה.

ולכן לטוניק אין כל כך אוויר כדי לקרר את המעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים