פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים שלום ! אני רוצה לקנות נגן איכותי בעל נפח גדוללא כ"כ חשוב לי סרטים וקליפים, אני אשתמש בו בעיקר לשיריםחשוב לי שהסוללה תספיק להרבה זמן ושהממשק לא יהיה בשמייםתודה !
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים שלום ! אני רוצה לקנות נגן איכותי בעל נפח גדוללא כ"כ חשוב לי סרטים וקליפים, אני אשתמש בו בעיקר לשיריםחשוב לי שהסוללה תספיק להרבה זמן ושהממשק לא יהיה בשמייםתודה !תפרט יותר...מה התקציב, גודל וכו'...
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים מחבר התקציב שלי הוא 700-800 שקל לנגן +150-200 לאוזניותהגודל: אני מחפש משהו בגודל של אייפוד מינינפח רצוי: חשבתי בהתחלה על 20-30 ג'יגה ואז חשבתי שזה סתם ייקר לי את העסק או יגרום לי להתפשר על נגן לא איכותי אז אני אלך על משהו בסביבות 8 ג'יגה, זה נשמע לי סביר, או שתמליצו לו אתםתודה רבה !
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים מחבר הכנתי רשימה של כמה נגנים שמתאימים לי, תעזרו לי בבקשה להחליט איזה מהם הכי טוב בשביליiAudio i7 4GBSandisk Sansa e280 8GBApple iPod Mini 4 GBIRIVER H10 6GBCreative ZEN Neeon 6GBCreative Zen Micro 6GB אני לא רוצה להחליף נגן בשנתיים הקרובות, אולי כדאי לי ללכת על סדרות יותר נמוכות אבל על יותר נפח ? כמו למשל:iAudio M5Zen Touch 20GB תודה !
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים אםא תה מתכנן לרוץ איתו להתאמן אז H10 ZEN MICRO ZEN MEEON וגם האייפוד מינילא יתאימו כי הם התקלקלו לך מהר מאוד...ואם אתה רוצה להתפשר על איכות בשביל גודל לך על הסנסה... כי הI7 הרבה יותר איכותי...אז קיצר:אם אתה מתכנן להתאמן איתו:I7או MEIZU M3 8 GBתלוי מה אתה מעדיף גודל או איכות ( וגם במM3 יותר איכותי מהסאנסה)אם אתה לא רוצה להתאמן איתו:אני הייתי הולך או על H10 או על E10 של IRIVER - 6 ג'יגה ואיכות סאונד מעולה!
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים מחבר תודה רבה על התגובהאני כן רוצה לרוץ איתו, ואני לא רוצה להתפשר על איכותחברים שלי רצים עם נגני HD די הרבה זמן והם לא נהרסו להם (אייפודים למיניהם: וידאו, מיני...)האם הסיכון הוא מהריצה עצמה או מנפילה וחבלה של הנגן ?
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים הסיכון הוא בטילטול תמידי.על נפילה אין מה לדבר (יהרס כמעט בטוח).לך על הפלאש.אני ממליץ על הM6 במצעים של ONE.עלה 530 בפעם האחרונה שבדקתי.אם זאת הוא לא כל כך קטן.אני אישית מאוד מרוצה ממנו.
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים מחבר הבנתי שה- Creative Zen V Plus הוא מבוסס פלאש, לא ?הוא נראה לי הכי טוב מכל האופציות, האם כדאי ללכת עליו ?
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים לZVP יש את האיכות סאונד הכי טובה שתקבל במחיר...הוא באמת יתאים לך אבל ה8 גיגה שלו יקר...
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים מחבר אולי אני טועה אבל המחיר של ה I7 ל- 4 GB הוא באיזור ה- 750-800,אפשר להשיג אותו במחיר זול יותר ? את הZVP ראיתי בפנדה ב- 600 ל- 4GB
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.