עבור לתוכן

צריך רעיון למארז למוצר כלשהו שאני מכין

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני עובד על פרוייקט כלשהו ויש מספר לדים המתחברים למחשב. אני מעוניין להכניס את הלדים האלו לתוך קופסא כלשהי שניתן להעמיד אותה על טלויזיה או לתלות על קיר וניתן יהיה לראות מתוכה את האור של הלדים.

בינתיים הרעיון שלי זה אריזה של חיישן של אזעקות כמו זה:

defenderSW.jpg

זה המארז המושלם למה שאני רוצה, הבעיה היא שאין לי מושג איפה אני יכול להשיג רק את המארז בלי החיישן.. וחיישן כזה עולה בסביבות 150 ש"ח ומעלה ואני בסך הכל צריך את הקופסא ככה שלא משתלם לי לקנות חיישן..

בבקשה תגידו לי איפה אפשר לקנות קופסא כזו או אם יש לכם רעיונות לדברים דומים שאתם יודעים איפה אפשר לקנות תגידו..

תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

אני אף פעם לא מוצא באיביי מה שאני מחפש =\

תודה לך. יש שם פעמונים לדלת עם כל המערכת.. אני רוצה לקנות רק את הקופסא מפלסטיק.. אם יש כזה אני אשמח לקבל קישור.

פורסם

הייתי מנסה ל"פשפש" אצל חברות המתקינות מע' אזעקה

יש סיכוי גדול שהם מחזיקים דברים כאלה (לא פעם הבית מקבל מכה, וצריכים להחליף אותו, לכן אני מאמין שיש רק את הפלסטיק - ללא החיישן עצמו)

בנוסף, לא פעם הם מתקינים מע' חדשות, ואין להם שימוש במע' הישנות - תשאל אותם אם יש להם חיישנים משומשים (אפילו תקולים), מן הסתם זה יעלה לך פחות

חלק מחנויות האלק', מחזיקות כל מיני קופסות לפרוייקטים, אולי יש להם דבר כזה, או משהו דומה שיתאים לצרכים שלך (הייתי מתחיל באריהב)

פורסם
  • מחבר

שלחתי מיילים לכמה חברות ובינתיים אני מחכה לתשובה..

לגבי אריהב לא הבנתי איך זה הולך אצלהם.. אפשר להזמין מהאינטרנט? זאת חנות שמוכרת רק בסיטונאות או גם ליחידים?

פורסם

אריהב מוכרים לכל המבקש...

אתה פשוט צריך להתקשר אליהם...

בכל מקרה ממליץ לך להקשיב לעצתו של אלי, לך לחברות שעובדות עם הדברים האלה אני בטוח שיש להם בתים ריקים...

בהצלחה

Aviko

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים