פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים מה אתם אומרים איזה שווה יותר? אני מתלבט בין שני המסכים מודע להבדל בין הפנאלים אבל עדיין קשה לי להחליט על מה ללכת השימושים שלי הם סרטים גלישה באינטרנט ומשחקים , אני יודע שהכי טוב זה לראות את המסך בעיניים אבל אין אופציה כזאת לגבי ה Philips בקיצור הבנתם אותי...על מה ללכת?שחכתי לציין פרט חשוב שהוא גם ישמש כטלוויזיה באמצעות כרטיס עריכה
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים לפיליפס יש פאנל איכותי יותר אבל הסמסונג גדול יותר וכנראה יותר מהיר.הרבה אומרים שהסמסונג הכי טוב מבין ה "22 אבל זה עדיין פאנל TN.לך תראה לפחות אחד מהם ותחפש מקום שיש בו מסכים עם פאנל כמו של הפיליפס.
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים מחבר ראיתי תגובה בפורום כאן של מישהו שאמר שהמסכים הרחבים לא מתאימים לשידורי טלוויזיה זה נכון? אני לא אוכל לראות טלוויזיה בצורה איכותית על הסמסונג כי משדרים בפורמט של 4:3? לי יש טלוויזיה 40 אינץ WIDE ורואים טלוויזיה סבבה יש סיבה שזה יהיה שונה במסכי מחשב?
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים בטלוויזיות יש בדרך כלל מנגנון מתיחה כלשהו שמותח את התמונה בצדדים ובהתחלה צריך להתרגל אבל זה עובר עם הזמן.במסכי מחשב זה בטח תלוי בכרטיס הטלוויזיה.
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים הפיליפס מעולה, יש לי אותו בבית - אין מה להשוות לסמסונג מבחינת איכות תמונה.אתה יכול לנסות את החנות של אולסייל במחלף הסירה בהרצליה, למיטב ידיעתי יש להם אותו במלאי ...
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים אני הייתי הולך על הסמסונג הפיליפס פחות טוב לסרטים...איך בדיוק פאנל TN עלוב יכול להיותר יותר טוב לסרטים?
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים הזמן רענון שלו גבוה יותר, מתאים יותר למשחקים וגם לסרטים הוא לא רע היתרון הגדול שלום זה הגודל :-)שווה ללכת על הסמסונג
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים הזמן רענון ממש לא רלוונטי.לא ראיתי מריחות אפילו פעם אחת גם כשהיה לי מסך עם 12MS
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים מחבר אני קצת התבלבלתי מה אתם חושבים עדיף לסרטים וחיבור לשידורי טלווזיה (בעיקר) גלישה באינטרנט ומשחקים?אם אפשר עוד תגובות
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים בשביל טלוויזיה כדאי לך מסך עם חיבורי וידאו.כמו ה ASUS PW201 או ה DELL 2007WFPאו כרטיס טלוויזיה איכותי.
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים מחבר המסכים שאלה הם הרבה מעל התקציב שלי...אני מעדיף לקנות מסך וכרטיס טלוויזיה איכותי , אז מה אתה אומר את הPHILIPS או ה SUMSONG ואם אתה בבקשה יכול להמליץ לי על כרטיס טלוויזיה איכותי?
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים אם אתה לא מתכוון להקליט אז עדיף לך לקנות את אחד המסכים שהמלצתי כי זה יעלה לך בערך אותו דבר עם כרטיס טוב.אם אתה מתכוןן לכרטיס עם יכולת PVR זה עניין אחר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.