פורסם 2003 במרץ 1522 שנים רציתי לדעת כמה דברים לגבי הלוח אם הזה ... ראיתי שיש לו 6 channels soundמה זה אומר? והאם הכרטיס קול המובנה הזה , יותר טוב מהכרטיס שיש לי עכשיו? Creative live value (לא מובנה)וגם ראיתי שיש לכרטיס הקול המובנה הזה , רק 3 יציאות.. תתקנו אותי אם אני טועה , אבל אחד זה רמקולים , השני מיקרופוןוהשלישי יציאה דיגיטלית או משהו.. ככה שאפילו אין סראונד . (בזמן שבכרטיס הנוכחי שלי יש )מה ההבדל בין השבב mcpלשבב mcp-tושאלה אחרונה , מה הם ה "Serial and Parallel Ports"ראיתי באיזה אתר , בטיפים , שאמרו שכדאי לבטל אותם... תודה.
פורסם 2003 במרץ 1522 שנים הצ'יפ שלו יותר טוב מזה שיש לך.הוא תומך ב 5.1 שזה אומר סאב, סנטר, שניים קדימה ושניים אחורה - ולך יש (אם אני לא טועה) רק 4 - נכון ?(על היציאה הוא מוציא את ה 5.1)לך לכאןרק אל תשכח שזוהי השוואה בין אודיג'י 2 - שעולה כך - לבין פיתרון ONBOARD שנחשב מוצלח - יותר טוב ממה שיש לך זה בטוח (גם לי יש אותו כרטיס - ובמחשב החדש שהזמנתי אני הולך על ה ONBOAD ללא חשש)
פורסם 2003 במרץ 1522 שנים מחבר אז איך אתה מסביר את זה שיש בלוח הזה , רק 3 יציאות מאחורה..שאחת מהן זה מקרופון ..
פורסם 2003 במרץ 1522 שנים יש לו את שאר היציאות על כבל נפרד.רק ה MCP-T בא עם כרטיס קול איכותי כזה, ה MCP הרגיל בא עם כרטיס נחות בהרבה.
פורסם 2003 במרץ 1522 שנים the 3 port are all stereo, they're usage can be configered from program that comes with the motherboard (since it's o/b). 2 channel mode:line outline inmic4 channel mode:line out front line out backmic 6 channel mode:line out front line out backsub+center
פורסם 2003 במרץ 1522 שנים מחבר סבבה הבנתי... תודה.אז אתם אומרים שכדאי להשאיר את ה creative live מחוץ למחשב...
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים כן, הכרטיס קול שיש על לוחות של NFORCE 2 הוא SOUDN STORM של NVIDIA עם צ'יפים של MCP-T ולא ה MCP הרגילים מושווה בכלל ל AUDIGY 2, אז ברור שאין לך מה להשוות אותו ל SB LIVE VALUE שהוא רק 2.1.את שלושת היציאות מאחור, אתה יכול לשנות ליציאות של שלושה רמקולים.למשליציאה לרמקולים - אותו דברמיקרופון - סאב וופרLINE IN - רמקולים מאחוראין שום יציאות דיגיטליות נוספות שמגיעות עם הלוח, מלבד הUSB 2 וה FIREWIRE.אבל תשמע, אם אתה משתמש מתחיל, שקונה לוח ולא מתכנן OC גבוה, תקח ASUS. הרבה פחות בעיות. ואם אתה כבר מחליט לקנות.תעדכן BIOS איך שהמחשב מגיע הביתה.
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים הבנתי שללוח הזה אין יציאה דיגיטלית של הערוצים ( כדי לחבר את כל הערוצים לרסיבר לדוגמא ) אלא צריך לקנות מתאם בשביל לחבר ללוח ( איפה קונים אין לי מושג ) חבל שהם חוסכים בפיצ'ר כ"כ אלמנטרי שיש כבר בכרטיסים פשוטים כמו 128 VIBRA שיש לי.לכן אולי כדאי לקנות את ABIT NF7 או ASUS .
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים בהחלט יש לו SPDIFלמא לא להוריד את חוברת ההדרכה שלו מהאתר ?לשום VIBRA128 לא היה SPDIF.
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים מחבר אני כן מתכנן אובר קלוק... עד 2000 מגה הרץ , לא יותר מידי..הזמנתי כבר axp 1700 0.13 jiubh0203512winbond 3200\400mhz BH-5Vantec Aero flow \ arctic silver 3אני יודע שהקירור הזה למעבד לא הכי חזק .. בגלל זה אני ישאר על 2000 מגה הרץ , למרות שאני יוכל יותר..ולמארז יהיו גם 5 מאוררים... שזה דיי טוב.ומה זה spdf?ואיפה יש את זה?
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים SPDIF = Sony Philips Digital interfaceזה מעביר את כל הערוצים ביחד על כבל אחד (יכול להיות נחושת או אופטי, בכל מקרה התקשורת היא דיגיטלית).יש ללוח חיבור בשביל זה.
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים ללוח יש "הכנה" לחיבור. צריך לקנות כרטיס הרחבה שמתחבר ללוח בדומה ל-USB/FIREWIRE...
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים גרררר......הוא בפירוש לא מגיע איתו....(או שעבדו עלי בחנות)עריכה:אחרי בדיקה בחוברת:הכרטיס הנ"ל הוא רכיב אופציונלי.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.