פורסם 2003 במרץ 1522 שנים אני ממש לא מבין בקטע של המאורריםאני מחפש:1) מאורר חזק שיקרר טוב2) שלא ירעיש יותר מדילמישהו יש רעיון מה לקנות?
פורסם 2003 במרץ 1522 שנים אתה בוטר את עצמך בגדול פה.אתה צריך מאוורר 80ס"מ ואין מאווררים שמקררים ממש טוב בגודל כזה ולא עושים רעש. תלך אל DELTA הוא ממש מקרר טוב אבל רועש כמו סילון. או של ANTEC הוא רועש קצת פחות אבל הביצועים בהתאם גם.או שתקנה את הTT2 הוא נחמד ומשנה גם מהירויות נראה לי זה האפשרות הכי אופטימלית בשבילך.
פורסם 2003 במרץ 1522 שנים לך על ה TT2 יש גם שינוי מהירות מאוורר לפי הטמפ' שם המעבדככה שאתה משיג גם שקט (כשצריך)וגם קירור
פורסם 2003 במרץ 1522 שנים אני ממליץ לך על ה SMART FAN 2 יש לו בורר מהירויות כך שבימים חמים לדוגמא תשים אותו על מהירות גבוהה ובימים קרים שאין צורך בכל העוצמה של המאוורר אז תוריד את המהירות.
פורסם 2003 במרץ 1522 שנים מחבר דבר ראשון תודה רבה לכל האנשים שעזרו ליאבל אני לא ממש רוצה לקחת את ה SF2 כי יש לו את מד המהירות שזה ידני אני ממש לא אוהב את זה...אבל לא אכפת לי שהמאורר יעלה או יוריד את מהירותו לבד (אוטומטי)ואני גם רק עכשיו הבנתי שצריך שיהיה רעש בשביל ביצועיםאז איזה מאורר אתם ממליצים לי לקחת חוץ מה- SF2?
פורסם 2003 במרץ 1522 שנים אתה יכול לקנות Antec 80mm SmartFan הוא משנה בעצמו אתה המהירות לפי הטמפ'. או שאם אתה רוצה ממש ביצועים ודחיפת אוויר גדול לך אל VANTEC TURNADO.VANTECTURNADO:Dimension: 80 x 80 x 38 mm Weight: 175 g Rated Voltage: 12V Rated Power: 9.1W Rated Current: .76 Amp Fan Speed: 5700 RPM [glow=red, 2, 300]Air Flow: 84.1 CFM[/glow] Noise: 52.2 dBA Bearing Type: Double Ball Bearing כמו שאתה רואה יש לו ביצועים טובים אבל זה מגיע במחיר דיי גבוהה אני לא הייתי מסוגל לשבת ליד סילון בבית.
פורסם 2003 במרץ 1522 שנים דבר ראשון תודה רבה לכל האנשים שעזרו ליאבל אני לא ממש רוצה לקחת את ה SF2 כי יש לו את מד המהירות שזה ידני אני ממש לא אוהב את זה...אבל לא אכפת לי שהמאורר יעלה או יוריד את מהירותו לבד (אוטומטי)ואני גם רק עכשיו הבנתי שצריך שיהיה רעש בשביל ביצועיםאז איזה מאורר אתם ממליצים לי לקחת חוץ מה- SF2?אז קח את ה SF2 , יש לו גם מד מהירות ידני וגם חישן טמ"פ אוטומטירק SF2 ולהנות מכל העולמות
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים מחבר תגידו מה אתם אומרים על המאורר של TT SMART CASE FAN (לא 2 ) דגם A1214הוא טוב?כי הוא בדיוק מה שחיפשתייש לו קרור אוטומטי...ואני גם רוצה להזכיר שזה לא מאורר למארז! אלא למעבד....
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים מחבר 53 CFMב-39 DBזה לא נחשב טוב?וגמה של האנטק?וד"א תודה רבה על העזרה המיידית הזאתSOULESS
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים הנה הנתונים של ANTEC http://209.235.219.174/pdf/smart80mm.pdfזה קובץ PDF תוריד קודם את התוכנה ACROBAT READER .הא דיי דומה ל TT1 אבל אני מעדיף אותו הוא שקט יותר ונשמע טוב יותר ה TT! יש לו רעש מעצבן היה לי אותו.אני ממש לא מבין למה את ה לא רוצה את ה SF2 הוא מצויין בשבילך.
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים מחבר כי אני לא אוהב דברים ידניים אני איך שהוא תמיד הורס אותם.... האנטק הוא 45 CFM ב- 34.5 DB אז נראה לי שאני אקח את ה- TT עוד 8 CFM בשביל 4.5 DB נראה לי שזה שווה... תודה על העזרה
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים בSF2 ש לך אפשרות לשים אותו על מצב של סיבוב לפי טמפ' ומצב ידני, ככה שאתה יכול להמנע מלהרוס אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.