פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים שלום,מבין גירסאות הפוטושופ, מהי הגיסרא הכי מעודכנת שתומכת בפונטים עבריים?לא משנה לי הכתיבה ההפוכה.זתומרת שבשיל לרשום "שלום" אז בפועל אני אצטרך לרשום "םולש"בתודה,
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים גירסה Cs3 Extended (כרגע הגרסה האחרונה ) תומכת בעברית .. ובפונטים עבריים בכל מקרה לדעתי מומלץ לעבוד עם כל גירסת ME (Middle Eastern) בכדי שיהיה לך הכי נוח לעבוד עם עברית במקום לכתוב הפוך ..
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים מהי הגירסא הכי מעודכנת שתומכת בפונטים עבריים?הגרסה האחרונה כמו שכתבו היא CS3, אבל אין לך שום צורך בCs3 Extended.CS3 הרגילה תספיק לך.ובאמת עדיף לך לקנות את גרסה הME במקום לבזבז זמן על כתיבה הפוכה.מה שכן, תשקול לקנות גרסה ישנה יותר (נגיד CS2) - הן זולות בהרבה מהגרסה החדשה.תחפש בEBAY לדוגמא.
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים או שתוריד את התוכנההפוך על הפוךזה יפתור לך את העברית, ואז רק תצטרך - העתק הדבקותבחר איזה גירסא שבא לך
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים מחבר הפעמים שאני כותב בעברית הם ממש אפסיות,מבחינת ה"כובד" של התוכנה הCS3 כבדה ביחס לגירסאותיה הקודמות?
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים מבחינת גודל הקטנה אין ממש פער,מבחינת עבודה בזכרון מהנסיון שלי בCS3 לעומת הCS2הטעינה והעבודה הרבה יותר מהיר
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים באמת רציתי לשאול - האם CS3 יציבה מספיק? יצאו עדכונים לפוטושופ מאז שיצאה הגרסה הסופית?
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים הטעינה כן,עידכונים בינתיים לא שאני יודעבCS2 יש עידכוני לRAW וכו..בגירסא הזאת עוד לא התעדכן אני משתמש ב-אקסטדנדעל איזה עדכונים אתה מדבר ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.