פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים כרגע הנפח הגדול ביותר שהכרטיסים האלה זמינים בו הוא 16GB (בחו"ל), בעתיד הקרוב יהיו גם 32GB אבל זה כבר עסק יחסית יקר.
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים מחבר אני מתכוונת לכרטיס 4,6 או 8 גיגה זכרון איפה יש בזאפ אני לא מוצאת...
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים יצא לי להשתמש ב- 8 גיגה וזה עובד מעולה .כרגע אני עם 4 ואי שום בעיות .הוא תומך עד 32 .
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים מחבר http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-FlashMemory&DB166407=393265הלינק ששמת לא עובד."יצא לי להשתמש ב- 8 גיגה וזה עובד מעולה .כרגע אני עם 4 ואי שום בעיות .הוא תומך עד 32 ."קנית D2 עם כמה גיגה?
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים הלינק עובד לי מצויין. תפסיקי לחשוד בכל דבר, אנשים פה יודעים על מה הם מדברים
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים יש אנשים ב-IAUDIOPHILE שמשתמשים בכרטיס SDHC של 16 ג'יגה והם טוענים שזה עובד.
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים מחבר כאשר אני קונה כרטיס זכרון ומחברת אותו למכשיר אז יהיו לי 2 כוננים במכשיר או שאת השירים שששמתי עכשיו במכשיר אוכל לשים באותו מקום עוד שירים עד 8 גיגה?
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים יהיו לך 2 תקיות במכשיר D2 ו D2 EXTאבל את לא משתמשת בתצוגת תקיות את לא תשימי לב שזה קייםאם עובדים עם התגיות אז זה חלק ואין הבדל
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים מחבר ראיתי את זה, מה זה אומר?Now COWON D2 supports Audible.com's Audiobooks. We hope you enjoy contents from Audible.com. באתר http://www.cowonglobal.com/
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים הם הוסיפו תמיכה בקלטות שמע מתוך האתר AUDIBLE.COM, יש שם מגוון של ספרים ומגזינים שניתן להאזין להם.
פורסם 2007 באוקטובר 2318 שנים מחבר יש למישהו טיפים לתת לי על ה D2 ? לי יש טיפ שגיליתי אותו כרגע דרך סרטון שראיתי ביוטיוב. אם אתם רוצים להעביר משיר אחד לבא אתם לא חייבים להוציא את המכשיר מהכיס וללחוץ על המסך מגע. בזמן שהמכשיר בכיס שלכם אתם יכולים להעביר משיר אחד לבא בלי צורך להשתמשך במסך מגע. איך עושים זאת? נכנסים ל הגדרות ואחכ לכללי ואחכ לכפתור מותאם אישית אחכ קבע מצב נעילה אחכ שחרר מקשים עליונים ff/rew ואישור. וכדי שזה יעבוד ,כשהמכשיר למשל בכיס,אתם מעבירים את הכפתור למצב נעילה ואז הפלוס והמינוס מתפקדים כהרצה משיר אחד להבא. זה עשה לי הרגשה מה זה טובה לראות שעכשיו אני יכולה להעיר משיר אחד להבא בלי צורך לעשות על הצג.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.