פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים היי,רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ בימינו לצורך עיצוב גרפי מקצועי בדגש על דו מימד, אבל גם תלת מימדי מדי פעם?תודה.
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים מחבר מפרט מלא עדיין אין, אבל אני חושב על מעבד אינטל E67XX, ושני ג'יגה זיכרון 667 או 800 MHz. הכל כולל הכל (ללא מסך) אמור לעלות עד 4000 ש"ח.תוכנות: Photoshop, Freehand, Illustrator, Indesign, Flash (לעיתים קרובות כמה מהן בו זמנית) ולפעמים קצת תלת מימד עם Maya.
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים במקרה שלך לדו מימד למשל לא צריך יותר ממשהו כמו hd2400pro אבל בגלל שאמרת שאתה משתמש קצת במאיה תעלה ל2600pro ויש עוד כרטיסים. היתי אומר שדי בתקציב של עד 500-600 ש"ח לכרטיס מסך.
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים מחבר לא, התכוונתי שיש כרטיסים מקצועיים לעריכה גרפית ששונים מאלו שמיועדים למשחקים. אני רוצה המלצה על אחד כזה.
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים אחת ולתמיד למה אנשים כאן מתכוונים שהם אומרים "עריכה גרפית" צמד המילים האלה הוא סתום! גרפיקה אתה לא עורך מה שאתה כן יכול לערוך זה וידיאו,קול,אפקטים וכדומה אבל לערוך גרפיקה זה חסר מובן ונשמע סתום.אם אתה מתכוון ליצירת תוכן דיגטלי שזה אומר 3D שעושים בתוכנות כמו מאיה, מקס וכדומה או לעריכה מקצועית בתוכנות כמו avid expers אז יש לך את כרטיסי הקוואדרו שהם מותאמים לזה אומנם אבל חומרתית הם זהים לכרטיסים "רגילים" ואתה משלם הרבה בעיקר עבור תמיכה+דריברים והכרטיסים האלה עובדים יציב יותר בתוכנות תלת. אבל לדעתי הם לא שווים את הכסף כי ביצועים טובים תקבל במילא מכרטיס "רגיל" טוב וחזק ועוד תחסוך הרבה כסף בדרך. דוגמאות: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273_1272_1135לתוכנות דו מימד שזה אומר פוטושופ ותוכנות גרפיקה וקטוריות אין שום צורך בכרטיסים כאלה וכרטיס בסיסי כדוגמת 2400pro יספיק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.