עבור לתוכן

רקע ראשון שלי לשולחן העבודה, מה אתם אומרים?

Featured Replies

פורסם

חשבתי לנסות את עצמי ברקעים.. עשיתי את זה ממש עכשיו 10 דקות אבל אהבתי את מה שיצא, יש לזה את המראה הוויסטי הזה :P

[attachment deleted by admin]

פורסם

פשש...איזה יופי :yelclap:

רק מה זה VIDATI? אני יודע שזה הכינוי שלך בפורום אבל יש לזה משמעות כלשהי?או שזה סתם צירוף אותיות :s05:

פורסם
  • מחבר

אמ... אני חולה על כרטיסי מסך :P

VID זה קיצור של NVIDIA וATI זה ATI אז VIDATI ;D

תודה :xyxthumbs:

בדרך כלל אני לא עושה רקעים אבל השיעמום הורג אז חשבתי לעצמי אולי ניכנס לתחום.. :silly:

פורסם

נחמד!

אכן מראה "ויסטי", אבל אני חושב שאם היית טיפה שובר יותר את הסימטריה, ונותן יותר תחושה של שקיפויות, זה היה יוצא טוב יותר (אבל כנראה זה רק עניין של טעם..)

דרך אגב, אני לא יודע מה אתכם, אבל (וזה סובייקטיבי מאוד) אני אישית לא אוהב חלקים לבנים או בהירים מאוד ברקע שלי (כמו החלק הימני במקרה הזה). זה פשוט מעייף את העיניים יותר מדי.

פורסם

לדעתי המעבר מבהיר לכהה יותר מוסיף המון לתמונה...

:)

פורסם
  • מחבר

אני מקבל את זה... אני יתחשב בזה ברגעים הבאים שלי.. תודה :xyxthumbs:

פורסם

לדעתי המעבר מבהיר לכהה יותר מוסיף המון לתמונה...

:)

אם התייחסת למה שאמרתי, אתה צודק. אבל מעבר מכהה לבהיר מאוד עד כדי לבן לגמרי, כשהחלקים הבהירים מאוד הם דומיננטיים כל כך, מציק לי באופן אישי.

פורסם

התוצאה אכן מאוד לא מאוזנת.

פורסם
  • מחבר

כשאתה אומר לא מאוזן.. אתה אומר בעצם שהאור חזק מידי בקצוות? להוריד את הבהירות בפינה הימנית למעלה וטיפה לעלות את הבהירות בפינה השמאלית למטה?

פורסם

^^

כן.

אחרי שתשנה את הטונים, תנסה אולי גם להקטין את האזור הבהיר ביותר ואז האזור הכהה ביותר.

פורסם

אני רק רוצה לאמר שזה פשוט אבל באותה מידה מדהים ביופיו, אולי השאר צודקים אבל לטעמי זה יפה מאוד, מבחינת הסוג הזה של הרקעים... לי יש יותר את הטעם של תמונות טבע דומם או דברים כאלה (שלי כרגע זו תמונה שמישהו שאני מכיר לקח של שקיעה באריזונה או משהו כזה).

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני רק רוצה לאמר שזה פשוט אבל באותה מידה מדהים ביופיו, אולי השאר צודקים אבל לטעמי זה יפה מאוד, מבחינת הסוג הזה של הרקעים...

כמו שהוא אמר, פשוט ויפה!

באמת יושב בול על ויסטה... :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים