עבור לתוכן

שאלה-תמיכה ב-eSATA / שאלה על PCIe X16

Featured Replies

פורסם

האם לכל לוח שיש בו SATA אפשר לחבר ESATA BRACKETS או שיש לוחות תומכים שאפשר(ואז זה יהיה כתוב בספסיפיקציות שלהם) וכאלה שלא תומכים

(בעיקרון-השאלה היא על GYGABYTE GA-P35C-DS3R כי אני מעדיף להוריד מחיר ולא לקנות ב-300 שקל יותר את DS4)

שאלה נוספת(אולי יותר מתאים לגראפיקה?)-האם יש שימושים נוספים ל-PCIe ْ16 מלבד מערכי CROSSFIRE ו-SLI?

פורסם
  • מחבר

תקשיבו-שתי שאלות סבירות-הייתי מצפה לתשובה,זה ממש יעזור לי בבחירה של חלקי המחשב,

אם מישהו יודע תשובה רק לשאלה אחת שיענה רק עליה,אבל תחלס חשבתי שזה המקום לשאלות מהסוג הזה

פורסם

אני לא מכיר eSATA Brackets, אבל אם זה מתחבר לחיבור SATA על הלוח-אם כמו דיסק קשיח, אז אני לא חושב שיש בעיה. יש לך אולי קישור לזה?

בכל מקרה, קיימים כרטיסי PCI עם בקרי eSATA שמתאימים לכל לוח-אם (גם לוח-אם בלי SATA).

לגבי PCI-e X-16, מדובר בחיבור שמיועד לכרטיסי מסך בלבד.

נ.ב.

אם יש לך שתי שאלות שונות, אז תפתח שני ת'רדים שונים.

פורסם
  • מחבר

eSATA brackets:

http://hwzone.co.il/reviews/p35_ddr2/7/

בסיכום הבאנדל תוכל לראות את זה ברשימה,

בתמונות של הבאנדל-צד שמאל למטה

לגבי כרטיסי הPCI-אתה אומר שאני יכול לחבר להם SATA חיצוני וזה יפעל כמו SATA רגיל וכמו ESATA?

לגבי שני הת'רדים-לא רציתי שיגידו שאני סתם מפציץ-אבל לקחתי לתשומת ליבי לפעם הבאה

בנוסף-יש לי יציאת eSATA במארז(לפחות עומדת להיות לי כשאני אקנה)-האם יהיה אפשר לחבר את זה לאחד מחיבורי הSATA בלוח כמו כל שאר הSATA וזה יעבוד(זו הסיבה לשאלות שלי בנושא)

פורסם

נראה לי שזה מתאים, אבל אני לא בטוח ב-100%.

יש לך אולי קישור לחנות שמוכרת Brackets כאלה בנפרד מלוח-אם?

אם יש לך יציאת eSATA במארז, אז היא אמורה להתחבר למחבר על הלוח-אם, כמו יציאות USB קדמיות במארזים. באיזה מארז מדובר?

יש לי במחשב כרטיס PCI עם שתי יציאות eSATA שמחובר לדיסק קשיח חיצוני של Seagate באמצעות כבל eSATA. הדיסק הקשיח מאוד מהיר כמו דיסק קשיח SATA II פנימי. מהירות העברת הקבצים שלו היא כ-50MB/s.

פורסם

אין קשר בין SATA לESATA בשימושים שלהם!

SATA זה פנימי, לחיבור כוננים אופטים וקשיחים וכדומה...

ESATA זה External SATA, כלומר SATA חיצוני אשר משמש כתחליף חדש ומהיר יותר מUSB.

פורסם

השאלה היא האם eSATA Bracket מתחבר לחיבור SATA רגיל על הלוח-אם (כמו דיסק קשיח), או לחיבור eSATA פנימי מיוחד על הלוח-אם.

פורסם

ESATA לא מתחבר לSATA רגיל

זה חיבור פיזי שונה.

פורסם

השאלה היא האם eSATA Bracket מתחבר לחיבור SATA רגיל על הלוח-אם (כמו דיסק קשיח), או לחיבור eSATA פנימי מיוחד על הלוח-אם.

המשמעות של Esata זה External sata משמע - חיצוני, זה חיבור שנמצא באחורי הלוח, בפאנל של החיבורים מאחורה.

sata_esata_connectors.jpg

פורסם
  • מחבר

אוקיי,קודם כל -השאלה שלי נענתה(בקשר למחבר-שהוא פיזית שונה),

אני רוצה לקנות לוח של GIGABYTE P35 עם ESATA-חוץ מ-DS4 ו-PQ6-יש עוד שמסוגלים לזה?

המארז שאני קונה-enermarx chakra eca 3050 יש מצב גם ל-3052

פורסם

המשמעות של Esata זה External sata משמע - חיצוני, זה חיבור שנמצא באחורי הלוח, בפאנל של החיבורים מאחורה.

sata_esata_connectors.jpg

בלוחות-אם יש חיבורי USB בחלק האחורי של המארז, ובנוסף להם יש גם חיבורי USB פנימיים שאפשר לחבר ליציאות USB בחלק הקדמי של המארז באמצעות כבלים שמחוברים למארז. יש גם אפשרות להוסיף לחלק האחורי של המארז brackets (בלי כרטיס PCI) שמתחברים לחיבורי USB פנימיים.

בלוחות-אם חדשים יש יציאות eSATA בחלק האחורי של המארז. בנוסף לכך, יש גם brackets (בלי כרטיס PCI) עם יציאות eSATA, ולמארזים מסויימים יש יציאות eSATA בחלק הקדמי. השאלה היא האם ה-brackets ויציאות ה-eSATA בחלק הקדמי של המארז מתחברים באמצעות כבל לחיבורי SATA רגילים בלוח-אם, או לחיבורי eSATA פנימיים מיוחדים שמיועדים להרחבות חיצוניות כאלה, בדומה לחיבורי USB.

פורסם

"השאלה היא האם ה-brackets ויציאות ה-eSATA בחלק הקדמי של המארז מתחברים באמצעות כבל לחיבורי SATA רגילים בלוח-אם, או לחיבורי eSATA פנימיים מיוחדים שמיועדים להרחבות חיצוניות כאלה, בדומה לחיבורי USB."

אההה... סוף סוף ירדתי לסוף דעתך.

מאוד פשוט, מה שאתה עושה, זה לקרוא במדריך של הלוח.

ואם אין לך אותו אז אתה בא ואומר - יש לי לוח X עם מחבר Y ואני לא יודע לאן לחבר אותו בלוח.

פורסם
  • מחבר

לא ממש ירדת לסוף דעתי

אני רוצה לקנות!!! לוח אם -שתומך ב-eSATA

עכשיו כל מה שנשאר לי לדעת זה-

האם כל לוח שיש בו חיבור SATA הוא "לוח תומך eSATA" או שיש לוחות ספציפיים-שיש להם חיבור מיוחד עליהם שמיועד ל-eSATA

יש מצב שאני אקבל תשובה ברורה וחד משמעית?

פורסם

מדובר בשאלה תיאורטית.

זה לא שיש לנו לוח-אם ביד או לוח-אם מסויים שאנחנו רוצים לקנות, ואנחנו לא יודעים לאיפה לחבר את יציאות ה-eSATA שבמארז.

אנחנו רוצים לדעת איך זה עובד באופן כללי. כלומר, במידה ויש לך מארז עם יציאות eSATA, אז אתה צריך לקנות לוח-אם עם חיבורי eSATA פנימיים מיוחדים אליהם מתחברות יציאות ה-eSATA של המארז, או האם ניתן לחבר את יציאות ה-eSATA של המארז לכל חיבור SATA סטנדרטי שנמצא בכל לוח-אם.

פורסם
  • מחבר

כמו ש-3d7 אמר,וכמו שאני ניסחתי פה כבר כמה פעמים-

האם יש מישהו בפורום הזה שיודע את התשובה-

או שאני צריך לחפש את התשובות במקום אחר ולא באתר הגדול ביותר למחשבים בישראל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים