עבור לתוכן

עזרה|בחירת קירור טוב

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן כנראה אוברקלוקיג לכרטיס מסך ואני צריך קירור שקט וטוב לכרטיס מסך לביצוע אוברקלוקיג בינוני

זה המפרט שלי:

Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM

Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L

WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS

Raidmax Sagitta + Window 2x120MM+1x80 LED

Arctic Cooling Freezer 7 Pro

Enermax Liberty 500W 32A @ 12V

OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL5-5-5-12

Gecube Radeon HD2900Pro 512MB DDR3 Vivo HDMI DualDVI PCI-E Ret

תודה

פורסם

אתה מודע לכך שבהחלפת קרור לכ. מסך אתה מאבד את האחריות, כן?

פורסם
  • מחבר

אז מה לעשות?

להסביר לך בפשוט אחי

אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שיהיה כמו ה2900XT

מה אני צריך בשביל זה?

פורסם

זו האפשרות היחידה שלך (ובמקרה היא גם מעולה) - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=226

ותוסיף לו מאוורר טוב וזול, כמו זה - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=5057

ואם כשרוצים לממש אחריות מחזירים את הקירור המקורי אז לא יהיו שום בעיות.

פורסם

רואים שפירקת את הקרור המקורי ולא תקבל אחריות, אני מבטיח לך....

במקרה הזה זה סיכון, אין מה לעשות...אני הרכבתי את הHR-03 Plus על הGTX שלי, אני מאוד מרוצה אבל ברור לי שאחריות אני לא אקבל. במקרה של תקלה בכרטיס הם בודקים אם הסרת את הקרור המקורי (לפי הרפידות) ואם כן אז אין אחריות.

פורסם

אני לא חושב ככה.

מה הבעיה להרכיב אותו חזרה כמו שהוא היה (אלא אם יש לך זוג ידיים שמאליות כמובן :P) ? אין בעיה.

פורסם

לא קשור ידיים שמאליות...תשאל את iMMoRTaLiTY ....

ואתה יכול גם לשאול אותי...בכרטיסים כאלו היבואן בד"כ שולח ליצרן והם מהר מאוד יודעים.

פורסם

איזה מבאס אתה..

אני בטוח שלא כל חנות תעשה את זה, הם גם לא בהכרח יחשבו לבדוק את זה.

פורסם

לא קשור לחנות. נראה לך שהוא יגיע לחנות בה הוא קנה כרטיס כזה ויגידו לו "כן, שניה אני מחליף לך במקום" .. ? אז זהו שלא.. הם בודקים קודם ואז אם צריך שולחים ליבואן ואם הם חושדים הם שולחים ליצרן..

אני מצטער להיות הParty pooper אבל אני לא רוצה שהוא יקבל הרגשת ביטחון לא מציאותית...בכל משהו יש סיכון וחשוב שהוא ידע ;D ... אח"כ הוא יבוא אלינו בטענות שאמרנו לו שלא יהיה בעיות...

אגב אני לא אומר שזה לא כדאי, אצלי יש שיפור של 30 מעלות לעומת הקרור המקורי, אני תמיד בעד! :xyxthumbs:

פורסם

אכן, חלק מהיצרנים מקפידים מאוד בנוגע להסרה של הקירור וכדו'.

חוויתי את זה על בשרי (בסך הכל ניתקתי את כיסוי הפלסטיק של הHS ב8800, כדי לנקות את הHS).

והיצרן לא מוכן להחליף את הכרטיס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים