פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים שלוםבאתרים מסוימים הנגן שנפתח בנפרד או עולה באתר עצמו לסרטי WMV לא מתחיל.הוא כתוב "מאתר מדיה" "מתחבר למידה" ואז עובר למצב "מוכן" והקליפ לא עולה לא משנה כמה פעמים אני עושה REFRESH או מתחיל מחדש .בפרטי שגיאה כתוב לי "ל- Windows Media Player אין אפשרות לגשת לקובץ. ייתכן שהקובץ בשימוש, שאין לך גישה למחשב בו מאוחסן הקובץ או שהגדרות ה- Proxy שלך שגויות."באתר עזרה של WINDOWS כתוב שזו שגיאה C00D11D2 וניסיתי את כל האפשרויות שםזה בעיה עם מקודדים? עם הפלייר? למרות שיש אתרים שזה כן עולה וזה רק ל WMV?תודה מראש
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים מחבר מישו? משו? כיוון? הבעיה היא רק בSTREAMING כי אם אני מוריד את הפייל ומפעיל אותו אז הוא רץ כרגיל
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים מחבר מה זה FW?כבר שיניתי באפשרויות של הפלייר שהשרתי PROXY יהיו על זיהוי אוטומטי והורדתי את הסימון של RTSP/UDP שהבנתי שעושה בעיות כאלה לפעמיםיכול להיות שהבעיה בCODEC? למרות שאם אני מוריד את הקליפ אז הוא כן עולה?
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים FW=FIRE WALLבכל מקרה אם לא מסתדר לך תנסה להתקין מחדש את הMEDIA PLAYER. תנסה את גירסה 10 ולא 11.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.