עבור לתוכן

לא יודע אם מדובר בבעיה חומרה - אבל צריך עצה.

Featured Replies

פורסם

לפני שבועיים קניתי מחשב נייד של לנובו דגם C200, אחרי יום הפסיקה לעבוד היציאה למסך חיצוני,לקחתי אותו לבדיקה במעבדה ושם נקבע הבעיה בחומרה והוחלף לי המחשב בחדש.

במחשב הראשון כאשר טענתי דפים באקפלורר הסימן של העכבר זז מאוד מאוד לאט (רק כאשר המחשב "התאמץ" מעט), ניסיתי לעדכן דרייברים (המחשב שונמך לXP מויסטה וחשבתי שאולי ה-IMAGE שממנה יצרו את הXP לא טוב) לכרטיס המסך (INTEL GMA 450) ופשוט שום דבר שעשיתי לא עזר, גם משחקים עם ההגדרות של העכבר לא עזרו, וזה גם לא נראה לי הגיוני שרק שטוענים דפי אינטרנט העכבר נעשה איטי ובשאר המצבים לא..

במחשב השני - אותו סיפור בדיוק!! אתמול לקחו לי אותו שוב למעבדה..

יש למישהו מושג מה זה יכול להיות ?

אסף

פורסם

האם הבעיה קיימת עם דפדפנים אחרים (מוזילה,אופרה וכד')?

והאם ניסית לעבוד עם IE 7?

פורסם

תערוך את הכותרת שתיהיה יותר אינפורמטיבית.

תפרט קצת יותר על המצב, האם הוינדוס הותקן על מחיצה נקיה בהתקנה רגילה מלאה.

איזה דפדפן עושה את הבעיה והאם בדקת את זה גם עם אחרים.

מה מצב ה CPU\MEMORY ב-Task Manager כשיש את התקיעות, האם אחד מהם קופץ ואם כן אז באיזה פרוסס.

פורסם
  • מחבר

הXP הותקן ע"י החברה שסיפקה לי את המחשב (אחת מהחברות הרציניות בתחום אספקת המחשוב לעסקים) והם אמרו לי שהם מתקינים מאותו IMAGE להרבה מחשבים (לא סותר את העובדה שלדעתי שזה קשור לזה).

לגבי עומס על הCPU, כשבדקתי לא היה עומק מיוחד עליו. ולא היו תהליכים חריגים.

זה קרה גם בIE7 וגם ב-IE6, לגבי דפדפנים אחרים - לא בדקתי.

בינתיים המחשב נשלח אליהם ורק עוד שבוע הוא יחזור,במעבדה שם כנראה עלו על משהו שלא קשור לתוכנה (למרות שלדעתי 2 מחשבים ברצף שסבלו מאותה תופעה יותר מתאים לבעיה עם השנמוך של הVISTA).

מה דעתכם ?

פורסם

למה שלא תעשה התקנה נקייה עצמאית?

פורסם
  • מחבר

א. לנובו לא נותנים דיסק עם המחשבים שלהם (להבדיל מדל לדוגמא).

ב. המחשב חזר אלי בינתיים ונראה לי שהבעיה נפתרה (הם טוענים שהם עדכנו דרייברים לכרטיס הקול וזה פתר את העניין, לא מבין מה הקשר..)

תודה בכל אופן..

פורסם

תערוך את הכותרת שתיהיה יותר אינפורמטיבית.

ננעל.

asypeer, נוספה לך אזהרה על כותרת לא תקנית, זאת האזהרה הראשונה שלך כשבשלישית תושתק\תורחק מהפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים