עבור לתוכן

התיעצות אחרונה לפני קניית iAudio cowon d2

Featured Replies

פורסם

ככל הנראה אני הולכת לקנות את D2 ולא את archos 605 כי ב 605 אין רדיו והחלק שקונים כדי לשמוע רדיו רק מגדיל את הנפח של ה 605, ועם ה 605 אי אפשר ללכת לחדר כושר כי הוא יותר גדול מ D2 ,וב D2 אין בעיה ללכת למכון כושר.

אם יש לכם הצעות אחרונות על מוצר אחר שאולי כדאי לי לקנות או ידיעות על מוצר חדש וחזק וטוב שהולך להכנס לשוק ושבגללו יהיה כדאי לי לחכות ולדחות את קניית ה D2 אשמח לדעת.

בינתיים תודה :hi:

פורסם

ככל הנראה אני הולכת לקנות את D2 ולא את archos 605 כי ב 605 אין רדיו והחלק שקונים כדי לשמוע רדיו רק מגדיל את הנפח של ה 605, ועם ה 605 אי אפשר ללכת לחדר כושר כי הוא יותר גדול מ D2 ,וב D2 אין בעיה ללכת למכון כושר.

אם יש לכם הצעות אחרונות על מוצר אחר שאולי כדאי לי לקנות או ידיעות על מוצר חדש וחזק וטוב שהולך להכנס לשוק ושבגללו יהיה כדאי לי לחכות ולדחות את קניית ה D2 אשמח לדעת.

בינתיים תודה :hi:

אני מבין שאת רוצה לקנות את D2 בגלל אפשרות לראות סרטים, אבל את צריכה להבין שלא פרקטי לראות סרטים על מסך 2.2 אינץ'. אני ממליץ שתכנסי לרשת באג ותבקשי לראות את הנגן.

פורסם

קודם כל זה מסך 2.5 אינץ' ולא 2.2 אינץ' כפי שכתבת. דבר שני בתור אחד שיש לו את הנגן אני יכול להגיד שאין לי שום בעיה לראות קליפים ותוכניות טלוויזיה על המסך הזה, יצא לי לראות TOP GEAR במשך כמעט שעה ולא שמתי לב בכלל לגודל של המסך. הבעיה היחידה מתעוררת כאשר רוצים לראות סרטים ארוכים, של שעה וחצי למשל, אז באמת רצוי מסך גדול יותר.

פורסם
  • מחבר

כדאי לבדוק את ה-CREATIVE ZEN וה-IRIVER CLIX (דור שני), שניהם נותנים תחרות טובה ל-D2. הנה קישור למידע על ה-ZEN:

http://www.amazon.com/Creative-Labs-ZEN8GBBK-ZEN-Black/dp/B000UV4EUG/ref=sr_1_6/102-3471225-6241769?ie=UTF8&s=electronics&qid=1188317255&sr=1-6

Creative Zen 8 GB (Black)

מתי הוא אמור להגיע לארץ?

והאם הוא יתמוך בעברית?

יש בו אינטרנט?

פורסם

1. אני לא יודע מתי הוא מגיע לארץ, את מוזמנת לשאול את איסטרוניקס (היבואן של קריאטיב). אני יודע שה-ZEN STONE הגיע לארץ תוך שבועיים-שלושה מהיציאה שלו בחו"ל ככה שלדעתי תוך זמן קצר את תראי את ה-ZEN בישראל.

2. אין תמיכה בעברית לאף נגן של קריאטיב, זה ככה כבר כמה שנים טובות.

דרך אגב את ה-ZEN אפשר למצוא גם בנפח 4, 8 ו-16 ג'יגה. שימי לב שהוא דק יותר מה-D2 (שזה יתרון) אך זה בא על חשבון זמן הנגינה (שזה חסרון. זמן הנגינה המשוער של ה-ZEN ללא טעינה הוא בסביבות חצי מזה של ה-D2, גם באודיו וגם בוידאו).

פורסם
  • מחבר

ראיתי אתמול את D2 ואת CLIX2 העדפתי יותר את D2.

ה ZEN שאמרת לא ממש נראה לי...

ל COWON לא הולך לצאת מכשירים חדשים?

פורסם

אין סיבה ש-COWON יוציאו נגן שיתחרה ב-D2, הוא בשוק זמן יחסית קצר (אם אני לא טועה פחות משנה בקוריאה ובמזרח ופחות מחצי שנה במערב) ואני לא רואה אותם משקיעים בפיתוח של נגן שיחליף אותו.

פורסם
  • מחבר

בטח הם עובדים על משהו חדש ופצצתי :) חחח

פורסם

גלית את סוף סוף קונה את הD2... מזל טוב

שמעי

COWON מוציאים מכשירים פעם בכמה שנים ואלו מכשירים ששורדים, ראית את X5 וA2

עכשיו יצאו כמה מכשירים ויש עוד מכשיר שיש עליו רק שמועות בשם X7.... אל תצפי לראות מהחברה משהו בזמן הקרוב

עם D2, IAUDIO 7, A3 ו- Q5 הם כיסו את כל התחום נגנים שהם רק צריכים

פורסם

גלית קבלי עוד חיזוק לקניית ה- D2

אני הייתי באותה הדילמה שאת נמצאת בה...ולדעתי עשיתה את הבחירה הנוכנה : D2

תתחדשי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים