פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים ביקורת מוזרה לכל הדעות...אי אפשר לבנות על הביקורת הזו בבחירת כרטיס מסך, פעם היתי נכנס לאתר מוביל ומסתפק בזה, היום אחרי מה שראיתי מגורו וטום אני כבר לא מסתמך על בדיקה אחת והכי טוב זה להצליב בדיקות שונות.
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים מעניין מאד, לפי הביקורות של טום ושל גורו אני צריך לצבוע את הכרטיס שלי בכחול ולזרוק לים *האמת אני מאשים את ATI/AMD, כי עם הם היו מוציאים כרטיס טוב יותר אז גם NVIDIA היתה מתמחרת את ה 8800GTX נמוך הרבה יותר ובמחיר של 2200\2300 ש"ח היה אפשר לקנות כרטיס הרבה יותר טוב!
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים אני לא חושב שהוא יעבוד יותר מהר אם הוא יהיה כחול...אבל תנסה מה כבר יכול להיות?הוא לא יכול להיות פחות טוב!
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים אני לא חושב שהוא יעבוד יותר מהר אם הוא יהיה כחול... אבל תנסה מה כבר יכול להיות? הוא לא יכול להיות פחות טוב! לא אני פשוט חושב שבתוך המים אני יכול להמהיר אותו הרבה יותר טוב
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים כואב לי הראשמשו לא בסדר בבאנצ'ים הללולא נראה לי שהם עשו LOOPS משו כאן לא בסדר
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים עוד השוואות DX10.לינק:1) http://www.hothardware.com/Articles/The%5FState%5Fof%5FDirectX%5F10%5F%5FImage%5FQuality%5F%5FPerformance/2) http://www.pcper.com/article.php?aid=463&type=expert&pid=1אני מציע לפותח הדיון לשים גם את אלו, וגם את ההשוואה של FIRINGSQUAD (שהאתי בעמוד הראשון) בהודעה הראשית.
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים יש הבדל ענקי מאודכן 320 ג'גיה של הבדל... וגם במחיר...אבל חוץ מזה... בביצועים נניח, מי אמר שיש הבדל??
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים לא קראתי את הביקורת בטומס אבל שמעתי עליה וראיתי אותה אתמול או שלשום. ראיתי את הדרייברים:Catalyst 7.9Forceware 162.22נו באמת.. זה לא רציני לעשות ביקורת שכוללת משחקים חדשים כמו Bioshock וWIC עם Forceware 162.22. תיקוני ביצועים רציניים הגיעו בדרייברים מאוחרים יותר.טומס תמיד יהיה אתר ותיק ומאוד ידוע, מוכר בזכות השוואות כרטיסי המסך הענקיות שלו מלפני כמה שנים, ובין האתרים הראשונים לבדוק מסכי LCD וספקי כח בצורה רצינית, אבל היום יש אתרים הרבה יותר טובים.
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים לא אני פשוט חושב שבתוך המים אני יכול להמהיר אותו הרבה יותר טוב תעשה טובה ותבדוק כמה אתה מקבל בממוצא. תוריד LP דמו ותשים הכל על HIGH ואת הצל על MEDIUM ורזולוציה 1280X1024 ותראה לנו בבקשה כמה אתה מקבל. זה יעזור פה להרבה אנשים לדעת מהX2900XT שווה.
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים זה לא בדיוק יעזור, LP זה משחק שמעדיף כרטיסי NVIDIA באופן מובהק.עזוב את ה CAVE.בSNOW זה לא משנה,בבקשה ממך,תבדוק כמה אתה מקבל בSNOW אני מת לדעת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.