עבור לתוכן

השוואת כרטיסי DX10 ב-Tom's Hardware

Featured Replies

פורסם
  • תגובות 31
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תודה :xyxthumbs:

פורסם

עצוב פשוט עצוב הביצועים בWIC.

פורסם

סוף סוף השוואה כמו שצריך של DX10

פורסם

שמתם לב להפרש הביצועים הגדול בין ה - ULTRA ל - GTX ב - LOST PLANET ? זה ממש מוזר, במיוחד לאור העובדה שבין ה - GTS 640MB ל - GTX הפרש הביצועים קטן בהרבה בבנץ'.

גם הביצועים בבנץ' של COH ממש גרועים.

עוד כתבה בנושא - http://www.firingsquad.com/hardware/geforce_radeon_directx_10_performance_update/

פורסם

דניס למען האמת גם אני פתאום שמתי לב לפער בין הULTRA לGTX, פער שחשבתי שצריך להיות קטן יותר. הוא עדיין לא משתלם בכלל במחיר שלו, אבל הוא נותן תוספת ביצועים נחמדה.

פורסם

הבנץ' הזה לא הגיוני.

ה - ULTRA טיפה חזק יותר מה - GTX וה - GTX הרבה יותר חזק מה - GTS ובבנץ' זה בדיוק להפך.

פורסם

וואו, הביצועים של 8800GTS בCOH ממש בתחתונים, זה לא נראה לי הגיוני (1024X1280 עם 4AA ו8AF מקבל 10 FPS).

שימו לב שה8600GTS מקבל יותר ממנו בCOH זה לא נראה לי לעניין, משהו בביקורת לא הגיוני.

גם בלוסט פלאנט הדברים לא הגיוניים.

שימו לב בWorld In Conflict אי אפשר לשחק עם GTS או 2900 ברזולוציה של 1024X1280 בטסט הראשון, ובשני הכל בסדר ביצועים טובים- איך זה?

הופתעתי בחלק מהמבחנים מהביצועים של הכרטיס שלי.

פורסם

כי הטסט השני היה בTUTORIAL והוא קליל יותר משלבים אחרים.

ויכול לצאת מצב בו ה8800 חלש יותר מ8600 בגלל פאק/באג בליבה.

פורסם

הבנץ' הזה לא הגיוני.

ה - ULTRA טיפה חזק יותר מה - GTX וה - GTX הרבה יותר חזק מה - GTS ובבנץ' זה בדיוק להפך.

זה בדיוק מה שקורה בבנץ'...

האולטרא קצת מעל ה X וה X המו ןמעל ה S

רק במבחנים מעטים זה לא ככה...

חוץ מ LOST PLANET שזה מטורף..

פורסם

דיברתי על ה - LOST PLANET, שים לב להודעה שלי לפני הזו שציטטת.

פורסם

עכשיו שמתי לב...

:alcoholic:

פורסם

שמתם לב להפרש הביצועים הגדול בין ה - ULTRA ל - GTX ב - LOST PLANET ? זה ממש מוזר, במיוחד לאור העובדה שבין ה - GTS 640MB ל - GTX הפרש הביצועים קטן בהרבה בבנץ'.

גם הביצועים בבנץ' של COH ממש גרועים.

עוד כתבה בנושא - http://www.firingsquad.com/hardware/geforce_radeon_directx_10_performance_update/

ראיתי איזה מטורף מחשבים אחד עם LCD 32" וגם עם GTX וגם עם U שבדק את המשחק הזה ובאמת היה פער כזה.

סרטונים שלו אפשר למצוא בyoutube.

שמת לב שגם כל ביקורת אחרונה לא נראת לך הגיונית? :P

פורסם

מה לעשות, וזה לא רק אני.

פורסם

עוד יותר גרוע.

אגב הינה זה:

רוב הזמן ההבדל נע סביב הפי 2 יותר ביצועים לU !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים