עבור לתוכן

מבקש מידע על לוחות אם שונים...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שלום

תודה לאמירם.

אני רוצה לוודא שהבנתי , אני יכול להתקין פנטיום 4 2 ג'יגה , ואתה אומר שהיום כבר לא מוכרים 2 ג'יגה.

לגבי מהירות הזיכרון , אתה אומר שהדגם החדש של ה RDRAM עובד על 533 מגה הרץ.

עכשיו שאלת סיכום :

תן לי רשימה של לוחות אם : שהם גם מתאימים ל מעבדים החדשים , גם מתאימים ל RDRAM החדש , וגם ש AGP לכרטיסי

המסך הוא X8 .

תודה

פורסם
  • מחבר

שלום

מבקש מהמבינים בתחום :

ספקו רשימה של כמה לוחות אם : שהם גם מתאימים ל מעבדים החדשים , גם מתאימים ל RDRAM החדש , וגם ש AGP לכרטיסי

המסך הוא X8 .

תודה

פורסם

מוכרים עדיין P4 2.0GHZ אבל לא בסוקט 423.

אין לוח עם הדרישות שלך (לא עם AGP X8).

בכלל זה בזבוז כסף להשקיע ב RDRAM היום, או שתשאר עם מה שיש לך או שתמכור את זה ותקנה משהו מבוסס DDR.

פורסם
  • מחבר

שלום

amiram יש כמה דברים מוזרים , ולא ממש מדויקים במה שאמרת, ואני רוצה להגיב .

אחד, מי אמר שאני משקיע ב RDRAM , יש לי כבר 256 MB , ולידעתך RDRAM עדיין חזק יותר מ DDR.

שתיים , מה זאת אומרת אין לוח אם של AGP X8 , הרי כרטיסי המסך החדשיים הם מבוססים , על AGP X8 , או

שבעצם היתכוונת לומר שאין לוחות כאלה , של AGP X8 , בשילוב עם RDRAM ?

ואם לזה היתכוונת , אתה בטוח בזה , או שאתה רק חושב שאין שילוב כזה .

אשמח לקבל תשובה מפורטת שבנויה על יותר משורה.

תודה

פורסם

אם אתה משתמש ב RDRAM שיש לך עכשיו שהוא PC800 אז ה DDR יותר מהיר ממנו.

אם אתה קונה PC1066 אז אתה יכול לקנות פי 4 DDR באותו מחיר ככה שכל יתרון פצפון שיש ל RDRAM ימחק מהר מאוד.

אין לוח עם RDRAM וגם AGPX8

בכלל אין טעם כרגע להשקיע כסף על מערכת מבוסס P4 כאשר תוך חודש הם עוברים לבאס של 800 מה"ז והלוח שתקנה היום לא תומך בזה.

פורסם
  • מחבר

אני לא מיתכוון לקנות עכשיו לוח , בשלב הזה אני רק מיתעניין , ומבקש אינפורמציה.

אפרופו RDRAM , אצלי הוא מגיע למהירות 400 , איזה DDR מגיע ליותר מזה?

אתה מיתכוון ל DDR 2 ?

פורסם

אל תבלבל בין מה"ז לרוחב פס. סטיק של DDR פועל ברוחב מילה של 64 ביט לעומת 16 ביט ב RDRAM (למרות שיש גם של 32 ביט).

ז"א שלכול מחזור שעון DDR מעביר פי 4 מידע מאשר RDRAM.

RDRAM פועל בשני ערוצים של 16 ביט (או ערוץ אחד של 32 ביט), DDR פועל בערוץ אחד או שניים של 64 ביט בהתאם ללוח.

בנוסף ל DDR יש LATANCY נמוך משמעותית מ RDRAM כך שגם אם יש לו רוחב פס מקסימלי נמוך יותר לא חסרים מצבים שיש לו רוחב פס אפקטיבי גבוהה יותר.

תוסיף לזה את העובדה שנכון לעכשיו RDRAM עולה פי 4 ולא קשה להבין שזו שטות להשקיע בו כאשר יש אלטרנטיבה.

בעוד חודש עד חודשיים כל הלוחות ל P4 יעברו לשני ערוצים של DDR מה שסופית יחסל את ה RDRAM בעתיד הנראה לעין.

פורסם
  • מחבר

תראה אני לא אומר שה DDR הוא לא חלופה מכובדת ל RDRAM , בייחוד על פי מה שאמרת שהוא זול בהרבה מ RDRAM , אבל

מצד שני אי אפשר לעשות את מה שאתה עושה , ולהגיד שמשהו שעולה פי 4 במחיר ,פחות טוב , ממשהו שעולה רבע מחיר !

אני מסכים שהפער לא מצדיק את ההבדל במחיר , אין בזה שום ספק .

אבל אי אםשר לומר ש DDR יותר חזק מ RDRAM , ברור שההפך הוא הנכון.

זה שהוא ש RDRAM הולך להיעלם מהשוק , זאת אפשרות סבירה , בעקבות מחירו העצום .

בכל מיקרה שיצאו הלוחות אם החדשים לשוק יהיה נחמד אם תעדכן אותי בהודעה פרטית, אני מעריך שגם אז יהיו לי שאלות מסוימות.

ושאלה כללית למה כל פעם שאני ניכנס לפורום , הוא מבקש ממני לבצע כניסה מעצבנת שכוללת הכנסת שם וסיסמא , וזאת אף

על פי שאני מבקש שיזכור אותי , זה מאוד לא נוח.

תודה

פורסם

יש מצבים לא מעטים שבהם ה E7205 יותר מהיר מאשר ה I850E ככה שזה גם לא נכון לומר ש RDRAM יותר מהיר מ DDR.

הם מאוד מאוד שקולים וההפרשים הם באחוזים בודדים.

יש בפורום קצת בעיות עקב שיפוצים אבל היום הוא נראה בסדר.

אם עדיין יש לך בעיות אז אולי הגדרות האבטחה שלך לא מאפשרות שמירת cookie בשביל הסיסמא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים