פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים לי יש את ה-Z5400 ואני נהנה ממנה מאוד אבל אני לא שמעתי את ה-MicroLab נראים לי רמקולים מעולים. אני לא יודע אם לא הייתי לוקח אותם במקום הלוג'יטק.
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים מחבר שמח לשמוע.. ראיתי במפרט שלך שהשקעתי את רוב הכסף על ציוד ההקפי .. הz5400 הבנתי שהיא מקצועית ואיכותית אבל הרמקולים שלה לא נראים קטנים מדי הייתה מעדףי מערכץ קוונע ביתית בסיסת במקום? אתה שמת כרטיס קול או שאתה משתמש במובנה? האם מובנה יכול להגיעה למיוצוי היכולת של המערכת?
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים יש לו כרטיס קול לא מובנה שהוא משתמש בו - AUDIGY2וכרטיס קול מובנה לא ינצל את המערכת במלואה...בכל מקרה הייתי הולך על ה LOGITECH Z-5400 כי על ה MICROLAB אין ממש ביקורות...
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים מחבר כרטיס קול מובנה לא יביא ואתה לביצועים שהיא בנויה בשבילם? :kopfpatsch: לא עדףי מערכת קולנוע ביתית ? רסיבר +5 רקמולים? האם מערכת כזאת יכולה להתחבר לכרטיס קול המובנה?
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים שמח לשמוע.. ראיתי במפרט שלך שהשקעתי את רוב הכסף על ציוד ההקפי .. הz5400 הבנתי שהיא מקצועית ואיכותית אבל הרמקולים שלה לא נראים קטנים מדי הייתה מעדףי מערכץ קוונע ביתית בסיסת במקום? אתה שמת כרטיס קול או שאתה משתמש במובנה? האם מובנה יכול להגיעה למיוצוי היכולת של המערכת? לא יודע אם השקעתי רק בציוד ההקפי, גם הבפנים מעולה לדעתי. כבר ענו לך על הכרטיס קול. תשמע, באותו רגע זאתי המערכת שהכי התאימה לי, היא לחדר שלי, תליתי את כל הרמקולים (אני יעלה לך תמונות בהמשך). שומעים מעולה, שלט, עוצמה ומחיר דיי זול - בקיצור, שווה את הכסף. פשוט כיף לשמוע מוזיקה ולראות סרטים וכל זהה... לא צריך יותר מזה בנתיים - עד שנעבור למערכת קולנוע ביתית אמיתי - אבל יש עוד זמן. לגבי ה-MicroLab, הם נראים כבר רמקולים "אמיתיים" ולא סטליטים (או איך שלא אומרים את זה). על הנייר הכל נראה מעולה ואולי גם במציאות, אבל לא בדקתי. מה שחשבתי עליו שזה דיי מוזר שהם רמקולים "אמיתיים" וגדולים והם עדיין במחיר דיי נמוך. אי אפשר לענות על השאלה אם לא שמעת אותם וכמו שאתה רואה אין מישהו ששמע אותם כאן בנתיים.
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים לי אישית יצא לשמוע את הZ5400 ולדעתי הם עדיפות על הMicrolab מהסיבה הפשוטה שלא יצא לי לשמוע אותםועדיף לקחת על בטוח מאשר סתם להגיע הביתה לשמוע ולהתבאס.
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים מחבר הבנתי אז הבחירה היא z5400ואם השוואה עכשיו היא Z5400 vs מבצע של רסיבר ו5רמקולים?
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים אתה מתכוון למבצעים האלה שמפרסמים באופיס דיפו וכאלהשל רסיבר + 5 רמקולים "ג'אנריים" ב1000 שקל?אם כן לדעתי זה ביזבוז כסף מיותר כי הרמקולים האלה באמת לא שווים כלום..
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים מחבר yea somthing like that but in 2k nis...so what u thinkz5400 or "resiver" +5 speakers
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים yea somthing like that but in 2k nis...so what u thinkz5400 or "resiver" +5 speakersI'm still with the z5400.
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים גם לדעתי הZ5400 יהיו עדיפים בהרבה.מה שכן הייתי שוקל לחפש רמקולים אמיתיים + רסיבר מיד שניה.
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים אני לא אגיד שזה בלתי אפשרי (אני האחרון שיגיד דבר כזה אחרי הדילים המדהימים שמצאתי), אבל הסיכוי למצוא משהו נורמאלי בתקציב כזה הוא נמוך ביותר. לפחות לסראונד.Anatoli.
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים אני דווקא דיי בטוח שמבחינת סאונד המיקרולאב יהיה עדיפים.יש לך איפה למקמם אותם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.