עבור לתוכן

מסך עד 2500 ש"ח (רצוי פחות אבל אפשר קצת לחרוג ) שהכי פחות מאמץ את העיניים (שינו

Featured Replies

פורסם

Eizo FlexScan

S1931-SH

או הדל 2007 fp?

ראיתי על שניהם המלצות בפורום, ה 19 אינץ יותר יקר, האם בצדק?

פורסם

מהם השימושים שלך במחשב?

פורסם
  • מחבר

בעיקר אופיס אינטרנט וסרטים לא משחקים

מפחיד אותי גודל הנקודה הקטן בדל

פורסם

הדל יהיה עדיף בסרטים, לשימושים האחרים לכל אחד מהם יש יתרונות משלו. מצד שני, יש מסכי "19 איכותיים אך זולים בהרבה שאולי יספקו אותך (ה-Eizo אומנם מסך מעולה אבל הוא מאוד יקר יחסית למסך "19).

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון ל

VP930B וViewsonic

פורסם

או סמסונג 971P יהיה יותר מתאים.

לדעתי אין לך מה לחשוש מגודל הנקודה בדל. בגלל האיכות הגבוהה שלו הפונטים יוצאים מאד חדים. אמנם צריך להתרגל לגודל אבל אחרי כמה ימים אין בעייה.

פורסם
  • מחבר

קראתי בכמה דיונים וראיתי שהחברה טוענים שהדל באמת מאמץ פחות את העיניים.

אז סדר העדיפויות שלי השתנה

כותרת חדשה

מסך עד 2500 ש"ח (רצוי פחות אבל אפשר קצת לחרוג ) שהכי פחות מאמץ את העיניים

כרגע אני משתמש ב CRT של פלטרון 775FT . הרזולוציה היא 1024 על 768. במצב הזה לפעמים יש טקסטים שמידי קטנים ולא נוח להשתמש במסך. בנוסף למרות שהתדירות היא 85 הרץ, מעייף אותי לקרא מאמרים ארוכים על המחשב (מעדיף להדפיס).

או סמסונג 971P יהיה יותר מתאים.

לדעתי אין לך מה לחשוש מגודל הנקודה בדל. בגלל האיכות הגבוהה שלו הפונטים יוצאים מאד חדים. אמנם צריך להתרגל לגודל אבל אחרי כמה ימים אין בעייה.

בעקבות שינוי סדר העדיפויות, עדיין אתה ממליץ על הדל?

פורסם

פרט לאנשים שיש להם בעיה עם פונטים קטנים - אין דבר כזה "מסך שמעייף את העיניים" (למעט מוצרים סופר זולים שהם זבל אפילו ביחס לזבל).

יש "הגדרות מסך או סביבת עבודה לא נכונות שמעייפות את העיניים". ומן הסתם, בשום פנים לא מומלת לשבת שעות על גבי שעות ללא הפסקה.

פורסם

דרך אגב איך החדות טקסט בסמסונג 971P?

פורסם
  • מחבר

פרט לאנשים שיש להם בעיה עם פונטים קטנים - אין דבר כזה "מסך שמעייף את העיניים" (למעט מוצרים סופר זולים שהם זבל אפילו ביחס לזבל).

יש "הגדרות מסך או סביבת עבודה לא נכונות שמעייפות את העיניים". ומן הסתם, בשום פנים לא מומלת לשבת שעות על גבי שעות ללא הפסקה.

ובכל זאת, האם יש תקני בטיחות ברמה שונה למסכים שונים?

קראתי באחד הדיונים שמומלץ כל פרק זמן מסוים להפסיק להסתכל על המסך ולהתמקד בנקודה מרוחקת. קודם עשיתי זאת לא במודע, מעיף מבט בעץ מעבר לחלון. אבל מה אפשר לעשות בלילה? האם סתם להסתכל רחוק בלי להתמקד ולתת לעיניים לנוח?

פורסם

איזו 1931 או 971P של סמסונג יהיו הבחירה הטובה ביותר עבורך.

האיזו טוב יותר מהסמסונג בעיקר עבור גרפיקאי או גרפיקאי-גיימר מכיוון שאתה לא זה ולא זה הסמסונג יתן לך את התמורה הטובה ביותר, והוא נוח מאד לעיניים בעיקר בזכות הניגודיות הגבוהה שלו.

שני המסכים אמינים מאד בצבעים שהם מציגים ובעלי גודל פונט הדומה למה שאתה רגיל אליו בCRT.

את הסמסונג תוכל לבדוק באופיס דיפו ולהתרשם ממנו, רק הבעיה שכל המסכים שם מחוברים בטור אנלוגית, כך שאיכות התצוגה רחוקה מלהיות אידאלית.

ידוע לי שיש את המסך בשני צבעים שחור ולבן בארץ ראיתי רק את הגרסא הלבנה, אולי מישהו פה ידע אם או איפה ניתן להשיג את הגרסא בשחור.

פורסם

את ה 971P יש גם בבאג ושם הוא עובד ברזולוציה הטבעית שלו.

אני ראיתי אותו בבאג שבקניון עזריאלי - אחלה מסך !

פורסם

איזו 1931 או 971P של סמסונג יהיו הבחירה הטובה ביותר עבורך.

האיזו טוב יותר מהסמסונג בעיקר עבור גרפיקאי או גרפיקאי-גיימר מכיוון שאתה לא זה ולא זה הסמסונג יתן לך את התמורה הטובה ביותר, והוא נוח מאד לעיניים בעיקר בזכות הניגודיות הגבוהה שלו.

שני המסכים אמינים מאד בצבעים שהם מציגים ובעלי גודל פונט הדומה למה שאתה רגיל אליו בCRT.

את הסמסונג תוכל לבדוק באופיס דיפו ולהתרשם ממנו, רק הבעיה שכל המסכים שם מחוברים בטור אנלוגית, כך שאיכות התצוגה רחוקה מלהיות אידאלית.

ידוע לי שיש את המסך בשני צבעים שחור ולבן בארץ ראיתי רק את הגרסא הלבנה, אולי מישהו פה ידע אם או איפה ניתן להשיג את הגרסא בשחור.

לפי חיון הצבע היחיד שיש בארץ הוא לבן.

פורסם

בדקתי את הנושא , מעתיק מה שקראתי.

ה-971P אכן מתחרה ב-VP930 אבל מגיעות הרבה יותר תלונות עליו לגבי מריחות במשחקים.

בנוסף אין לו פיבוט, כיוונון גובה והרגלית בכלל פחות נוחה מה-VP930

עדיף את ה-VP930 .

פורסם

לסמסונג יש ועוד איך PIVOT.

הבעיה היחידה היא שהוא עולה פחות לגובה מהאחרים.

אצלי יש גומחה למסך ואני מקווה שהוא לא יהיה נמוך מידי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים