פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים תמיד היה לי ASIO4ALL גם לפני הOMZ. בזמנו השינוי בסאונד לא היה בהכרח שדרוג אלא נגיעות קטנות שיכלו להתאים או לא להתאים. רק אחרי הפרמוט שעשיתי אתמול הבנתי שפתאום התוכנה הזו מאוד חסרה לי! התקנתי אותה מחדש והפלא ופלא, ההבדל הוא משמעותי, ובמיוחד בפירוט המידים. יכול להיות שבמערכת שלכם לא תרגישו בהבדל, אז אין מה להאשים את האוזניים כך אני מגדיר את התוכנה זה יכול להיות שונה אצלכם (הTweaks שאני עושה הם בעיקר ב ASIO Buffer Size ) עריכה: יצא קצת עקום אבל כל מה שצריך רואים [br]פורסם בתאריך: 9.10.2007 בשעה 19:46:43 לינק להורדה:http://www.asio4all.com/
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים מחבר מתחת ל384 נראה לי שזה כבר מתחיל להשפיע פסיכולוגית אבל יכול להיות שאני טועה, לא בדקתי את זה לעומק.
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים אז זה נכון או לא מה קורה כשה-BUFFER נמוך יותר?תגיד לי איפה ארגיש שינוי כי בינתיים אין משהו משמעותי
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים מחבר אופק, ציינתי בהודעה הראשונה כי יכול להיות ולא תרגיש בהבדל וזה לא יאמר דבר על האוזניים או על המערכת שלך.עדיף לך להשוות כאשר הבאפר בערך על 192 לבין אי-פעילות כוללת.בהצלחה.
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים וואו. זה פשוט הפיח חיים חדשים ביציאה הדיגיטלית של ה- Audigy 2 ZS Notebook. מן הסתם לא התקנתי את ASIO4ALL בגלל של-Audigy יש כבר משלו, אבל מעולם לא חשבתי להוסיף את הפלאגין לווינאמפ.
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים זה עובד גם על כ.קול מובנים? הורדתי את הכי דכני, נראה לי בטא מהאתר הרשמי ושמתי לפי ההגדרות לא הרגשתי הבדל מה זה גם עושה בכלל?
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים מחבר http://www.head-fi.org/forums/showthread.php?t=223586&highlight=asio4all הסבר מפורט ומדריך להגדרה.
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים יוסי תודה על המידע ...עדיין לא כל כך הבנתייש לי AUDIGY2אני משתמש בווינאמפ לשמיעת שיריםאתה יכול להסביר לי מה לעשות? ובמדריך כתוב לשים 2048 BUFFERואתה אמרת לשים על 384אני מבולבל
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים מחבר אני בעצמי בתהליך של ניסוי וטעיה.אבל עם 2048 לא יצא לי כלום.עדכן אם אתה שומע הבדלים בסאונד במערכת שלך.
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים יוסי תודה על המידע ...עדיין לא כל כך הבנתייש לי AUDIGY2אני משתמש בווינאמפ לשמיעת שיריםאתה יכול להסביר לי מה לעשות? ובמדריך כתוב לשים 2048 BUFFERואתה אמרת לשים על 384אני מבולבלאם יש לך Audigy 2 אל תתקין את ASIO4ALL, אתה לא צריך.נתמך במקור ע"י הדרייברים של הכרטיס.תסיר את זה, ופשוט תתקין את הפלאגין של ווינאמפ עבור ASIO.
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים ב-Audigy לא בטוח, אבל כל ה-Audigy 2 תומכים ב-ASIO וחבילת הדרייברים מתקינה את הדרייבר הדרוש.
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים התקנתי את הפלאגין לווינאמפ וכשאני שומע שירים שומעים כל כך מגעיל ודפוקלמה זה ככה?
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים התקנתי את הפלאגין לווינאמפ וכשאני שומע שירים שומעים כל כך מגעיל ודפוק למה זה ככה? ,לכל מי ששומע מוזר!!!!!!!!!!!! תעלו את הבופר ליותר (כמה שפחות יותר טוב ) אני מאמין שזה יפתור ככה זה אצלי בכרטיס קול [br]פורסם בתאריך: 10.10.2007 בשעה 16:27:50 ככול שהבופר יותר נמוך=איכות הסאונד טובה יותר והלטנסי נמוך יותר (עכבת) אצלי זה נורא קריטי והבופר שלי על 64 (יש כרטיס קול מקצועי 4 אלף שקל -ליצירת מוזיקה)בעכבות זאת הלטנסי שלי אפסי (0.7MS) וכך אני יכול להקליט בלייב את ה"אורגן שלי וכו.."
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.