פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים אם אני מחבר מפסק למאוור במחשב, זה לא יגרום נזק ללוח אם / ספק / משהו אחר, אם אני מדליק ונכבה את המאוורר כשהמחשב דולק? כי עד כמה שאני יודע, לא ממש כדאי לחבר משהו למחשב כשהוא דלוק (הארד דיסק / סידי רום / משהו אחר)
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים זה אכן לא בריא ... לחבר הארדיסקים ומעבדים וכרטיסי מסך בזמן שהוא פועל ... אבל מאוורר זה סתם .. תחבר מפסק בלי שום חשש כל עוד הספק שלך נורמאלי ולא יגרום לשום קפיצותמתח זה פסדר גמור..
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים נסה לשמן אותו ... אפשר גם לקנות ON OFF ON (מצב כבוי ו2 דלוקים ..) לחבר מצב אחד למתח 12V ולשנילחשב ולשים נגד שהמאוורר יסתוב אבל לאט יותר וירעיש פחות .. אפילואם תוריד ל 10V יהיה הבדל משמעותי ברעש
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים לא שאני ממליץ, אבל אפשר להשתמש בחיבורי המולקס כמו כל שקע רגיל. הבעייה היא לחבר חומרה ללוח אם כשהו פועל, לא לספק.
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים מחבר נסה לשמן אותו ... אפשר גם לקנות ON OFF ON (מצב כבוי ו2 דלוקים ..) לחבר מצב אחד למתח 12V ולשנילחשב ולשים נגד שהמאוורר יסתוב אבל לאט יותר וירעיש פחות .. אפילואם תוריד ל 10V יהיה הבדל משמעותי ברעשחשבתי לשמן אותו, אבל אין לי שמן :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.