פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים שלוםלפני כמה ימים נדבק לי לאקספלורר סרגל כלים בשם netadvנסתי להסיר אותו עם ad-awarespyware doctorspybot search and destrooy חיפשתי בהסרה התקנהחיפשתי קבצים בשם netadv עשיתי את כל אלה ^ והוא עדיין שםמישהו יודע איך נפתרים מזה ?
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים אם עשית את כל זה ואתה לא מצליח להוריד אותו, אמממ... תשמע, בכל מקרה רצוי למחוק אותו, אין לי רעיון איך(חוץ ממה שכבר ציינת)... פתרון זמני, תעשה לחצן ימני ליד הסרגל, או איפשהוא באיזור האפור, ותוריד את ה V מהסרגל, ואז הוא פשוט לא יראה לך אותו, וזה לא יפריע לך בעין... אבל תחכה לעוד עצות איך למחוק אותו...
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים מחבר מחכה ... אגב על איזה תוכנה אתה ממליצים מה3 שהזכרתי? כי אני צריך למחוק 2 מהם
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים תבדוק ב program files אם קיימת תיקיה בשם netadv . תעביר את חץ העכבר על כל התיקיות ותבדוק אם יש קובץ בשם netadv .אם תמצא תיקיה עם קובץ הנ"ל תנסה למחוק אותה רגיל , אם לא הולך תנסה עם תוכנה Unlocker .תבדוק גם ב task manager אם קיים תהליך בשם netadv.נגד spyware אפשר להשתמש בתוכנה spyware terminator (הגנה ב real time ).
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים מחבר כבר עשיתי זאתהרצתי חיפוש מקיף בכל המחשב.אין תהליך כזה בtask manager
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.