פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים בתחתית החלון בדלת מפוזרים לכל רוחב הדלתתרגם את המשפט השני בקשה :-\יש לו מארז ENERMAX CHAKRA דגם 3052...
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים יש לו מארז ENERMAX CHAKRA דגם 3052...אההה חחחח תודה :-[ ;Dוגם אין בו חלון .. אז למה אתה רוצה להאיר את המארז מבפנים ...
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים מחבר יש לו מאוורר שקוףואני יכול לראות דרכו רגיל כמו חלוןחוצמזה אין לי הרבה מה לעשות עם הלדים האלו אז חשבתי להאיר קצת
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים אפשר לשים מסביב למאורר רעיון טוב... אבל בעיקרון השאלה שלך די ריקה... כי אי אפשר לענות.... אתה רוצה להעיר את המעבד? אתה רוצה להעיר מה?! :-\ מה שאתה רוצה להעיר שם תשים לדים. רוצה תאורה כללית, שים את הלדים ליד חורים במארז, או חלון, או כל דבר שיתן לאור לצאת...
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים מחבר אוקי אני רוצה לקבל מקסימום אור על כל הלוח ואיך אני יכול לחבר אותם למארז בלי לקצר? יש אפשרות לבודד אותם?
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים יש בידוד מתכווץ זה הכי נוח. אם אתה ממש לא עצלן אז בפרויקט שלי רואים אותו טוב, זה נפוץ מאוד... אפ אתה שם בידוד מתכווץ אז אפשר לחבר למארז אפילו בסלוטייפ\סיליקון, או כל דבר אחר שעושה לך את זה...להאיר את הלוח אם... אאאאאמממממממ.... אל תחבר שום דבר לרכיבים אלקטרוניים, זתומרת אל תדביק לדים עם סלוטייפ ל PCB...
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים אתה רוצה להעיר את המעבד? אתה רוצה להעיר מה?! :-\ מה שאתה רוצה להעיר שם תשים לדים.אל תשים לדים איפה שאתה רוצה להעיר. תצעק שם.להאיר= 'לעשות' אור.להעיר= להעיר מישהו משינה, או להעיר למישהו על משהו שהוא עשה לא טוב.
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים מחבר יש בידוד מתכווץ זה הכי נוח. אם אתה ממש לא עצלן אז בפרויקט שלי רואים אותו טוב, זה נפוץ מאוד... אפ אתה שם בידוד מתכווץ אז אפשר לחבר למארז אפילו בסלוטייפ\סיליקון, או כל דבר אחר שעושה לך את זה...להאיר את הלוח אם... אאאאאמממממממ.... אל תחבר שום דבר לרכיבים אלקטרוניים, זתומרת אל תדביק לדים עם סלוטייפ ל PCB...ברור שלא התכוונתי לשים על הלוח...ובידוד מתכווץ... אתה מתכוון לשרינקים האלו? כי אם כן איפה אני יכול להשיג?ואיך לחבר את החוט ללדים עצמם? לסלסל מסביב לרגל של הלד? או להלחים? או כל שיטה אחרת?
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים בידוד מתכווץ שמים על הלחמה. את הלדים אתה מלחים לכבל או משהו (לא לשכוח להלביש על הכבל את הבידוד המתכווץ...) ואז מכווץ את הבידוד על המקום ע"י חום.
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים מה אתה לא יודע להלחים?? תלחים את החוט לרגל של הלד, ואז תכווץ את הבידוד ששמת מראש על החוט... אני אוהב לסלסל את החוט על הרגל לפני שאני מלחים, ככה יותר נוח...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.