עבור לתוכן

המסנג'ר לייב עושה לי בעיות ** ד.א אני חדש פה =] **

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני בהתחלה רוצה להציג את עצמי שמי שרון או שאקו כמו שרשום בכינוי וכמו כן רציתי להוסיף שאני שמח להצטרף ל"קהילה" פה.. (זה לא אומר שיצאתי מהארון נכון? סתם צוחק..) :silly:

טוב עכשיו ששברתי את הקרח נגיע לעקרון ההודעה, כאמור המסן לייב עושה לי בעיות כבר זמן די ממושך שעבר כבר התקנות מחודשות פורמט של מחשב אני כבר לא יודע מה לעשות אני על סף ייאוש, הבעיה היא שכל פעם שאני מתחבר למסן שאני מנסה להתכתב עם מישהו כעבור 5-10 שניות הוא מתנתק ומנסה להתחבר מחדש, וגם כל פעם רשימת המחוברים לא מדעדכנת כלומר מתוך הרשימה של החברים כל פעם אותם חברים מכוונים ואילו אנשים חדשים שצרפתי אף פעם לא מחוברים, נסיתי לבדוק את היוזר שלי במחשב אחר ואכן הצלחתי במחשב של אחותי הכל טוב ויפה אבל אז למה אצלי תקול?! ייתכן שזה נובע מעידכונים שהתקנתי לXP? כל העידכונים התקנתי.. :nixweiss:

תודה רבה!

פורסם

ברוך הבא! עקוב אחר ההוראות שלי פה:

http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=278770#post1829866

התוכנה הוזכרת שם (Sharing Folders Utility AKA Sharing Assistant Utility Cleanup Utility for Windows Live Messenger) תפתור את הבעיה או ששום דבר אחר לא יפתור לך את הבעיה חוץ מאשר פירמוט (לדעתי). שים לב לאזהרה שלי: היא תמחוק לך את האייקונים המונפשים שאספת.

סבירות של 90% שהיא תפתור לך ת'בעיה. ולא, מהניסיון שלי עידכוני XP מעולם לא השפיעו (לרעה או לטובה) על תפקודו של מסנג'ר.

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך ידידי, אני ינסה זאת ואודיע מה קורה עם העיניין..תודה! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

טוב נסיתי את תוכנת הניקוי הזאת והיא לא עובדת, משכן כשאני מכבה את הפיירוול (Zone Alarm7) מדעדכן לי הרשימה :bash:.. השאלה מדוע זה קורה?! אני לא רוצה לכבות את הפיירוול כל פעם שאני במסן מחשש של חדירות זדוניות ווירוסים.

יש שיטה אחרת?! להחליף פיירוול? בבקשה הצעות מגוונת יתקבלו בברכה.

פורסם

בלינק שהפנתי אותך אליו, קרא את הודעה מס' 5 בעיון רב. או במילים אחרות: תן למסנג'ר גישה חופשית לחלוטין בחומת אש שלך. אם עדיין בעיה, הסר והתקן חזרה חומת אש, בגרסתה האחרונה ביותר, או החלף בחומת אש אחרת. Outpost הכי מתקדמת (לדעתי). לא שאני מריץ חומת אש בעצמי - לא הצלחתי לשכנע את עצמי שזה דבר נחוץ כרגע. כנראה בעתיד (על מחשב מהיר יותר).

פורסם
  • מחבר

אני קראתי אבל לצערי לא ממש הבנתי.. אני לא ממש מתצמא בלפתוח פורטים אני גם לא יודע איך, אתה יכול בקשה להגיד לי איך עושים זאת? :kopfpatsch:

פורסם

מצטער, אין לי ZA מותקן אז אי אפשר להסביר דבר כזה "על בליינד". anyone?

anyone?

פורסם
  • מחבר

תודה בכל אופן, מזה אין פה אף אחד שיכול לטפל בבעיה שלי?! זה מוזר כי אני רואה פה אנשים עם בעיות יותר רציניים משלי ופשוט "מתנפלים" עליהם עשרות פתרונות והצעות לפטירת הסוגיה..

בקשה תעזרו לי אני לא מבקש הרבה :nixweiss:

פורסם

תנסה להסיר Zonealarm ( תוכנה כבדה , הדורשת משאבי מערכת) ולהתקין firewall יותר קל.

כגון: Comodo או Ashampoo .

פורסם
  • מחבר

אבל הZA מגן על המחשב יותר טוב מהתוכנות האחרות שמציעות תוכנות הגנה, תקנו אותי אם אני טועה.. :s05:

פורסם

ZA אכן מגנה יותר טוב מתוכנות קלילות יותר שחסרה בהן שכבת הגנה זו או אחרת. אישית, אם היה לי מחשב מהיר מאוד, אז הייתי מתקין ZA או Outpost ורק אם שתיהן מאוד מאוד מעצבנות הייתי מתחיל לנסות אחרות.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה על ההסבר, אבל מכיוון שיש לי מחשב די חזק ואני יכול להרשאות לעצמי להתקין את ה-ZA אבל זה לא העיניין, הנקודה פה שאם משהו פה היה לו בעיות עם המסנג'ר ומותקן במחשב שלו ZA איך אני מגדיר את האינטגרציה בין המסן לבין הפיירוול שיעבדו בהרמוניה שלווה??

פורסם

כמה מסובך זה יכול להיות לבצע:

. לסגור את מסנג'ר.

ב. למחוק הגדרות נוכחיות של מסנג'ר בחומת האש.

ג. לפתוח מסנג'ר.

ד. לתת למסנג'ר גישה בלתי מוגבלת בחומת האש כשהוא מקפיץ אזהרה (מבחינתו תוכנה חדשה).

ה. אם עדיין בעיה, למצוא את ההגדרות המדויקות למסנג'ר (פורטים) ולהגדיר שחומת האש תאפשר לכל הפורטים כניסה ויציאה.

תעלה תמונות מסך אם אתה מתקשה למצוא את ההגדרות. אלטרנטיבית, אני במקומך הייתי פותח אשכול חדש: "משתמשי ZA אנא עזרו בהגדרה פשוטה" כדי למשוך את עיניהם של הנ"ל.

גו?ד לאק

פורסם
  • מחבר

אוקי תבין אני משתמש די מנוסה במחשב רק שאני נסיתי את כל האפשריות האלה בעבר וזה לא עבד.. לי ניראה שזה בגלל העידכונים של מייקרוספוט כי לפני שהתקנתי את העידכונים הכל עבד כמו שצריך!

תודה אני כבר ינסה להגיע לפתרון לבדי. :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים