פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים יש לי בעיה מאוד מיוחד מקווה שתוכלו לעזור ליאז ככה יש לי בבית שני מחשבים (ברשת) ובשלי יש אימיולוגם בשני עכשיו כל פעם אני מוחק את השני ואבא שלי או דודים מתקינים ומציקים לי והמחשב שלי לא זזיש איזה משהו שאני יוכל לעשות שלא יוכלו להתקין את התוכנה הזאת במחשב יעני שהיא לא תעבוד ?
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים מחבר קלעת בול אחי כן אני רוצה שאבא שלי לא יוכל יותר להתקין אימיול במחשב שלו
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים כן אני רוצה שאבא שלי לא יוכל יותר להתקין אימיול במחשב שלו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol: ענק, הפלת אותי עכשיו מהכיסא!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: תשמע, כנס לאפשרויות מתקדמות בפיירוול של וינדוס, ותחסום את הפורטים של אימיול. זה ימנע מהאימיול לעבוד. אבל למנוע להתקין אותו :kopfpatsch: ...
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים אין שום אפשרות לחסום התקנה של אימיול מהסיבה הפשוטה שאימיול הוא תוכנה שלא חובה בכלל להתקין.הורדה של הקבצים הבינריים אליכם למחשב מספיקה בשביל להריץ את התוכנה.הדרך היחידה לחסום אותו היא רק דרך ה-FW כמו שאמרו, ואני ממש לא בטוח שה-FW של XP יעמוד במשימה הפשוטה הזאת, צריך FW אמיתי.רק אני לא מבין דבר אחד.באיזו זכות או רשות אתה רוצה למנוע מאבא שלך את ההתקנה?
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים הדרך היחידה לחסום אותו היא רק דרך ה-FW כמו שאמרו, ואני ממש לא בטוח שה-FW של XP יעמוד במשימה הפשוטה הזאת, צריך FW אמיתי. יעמוד יעמוד, בדוק, הוא יחסום את אימיול... ממש ככה---> רק אני לא מבין דבר אחד. באיזו זכות או רשות אתה רוצה למנוע מאבא שלך את ההתקנה? אוי נו באמת, מה איכפת לך? מה אתה יורד איתו לקטנות?! הוא שאל, ענינו.
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים מחבר לא הייתי פה כמה זמןמבחינה אחת אמרתי לו שהם הוא רוצה תוכנות אני יוריד לאאבל הוא כל הזמן מוריד רק סרטים כחולים שיגע לי תחיים ושני המחשבים לא זזים
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים כן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחקרעת אותי עכשיוזהו ציטטתיולגבי האימיול כמו שאמרו לך כבר.. או שתסגור פורטים או שתספר לאמא
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים ^^ אבא מכור לפורנואה ומתן לחצן ימנין על הקישור לאינטרנט תיכנס לכרטיסיה של מתקדם advanced שם להגדרות של הפיירוולושם תיהיה לך כרטייסת יוצאי דופן תיכנס אליה ואני מאמין שמפה אתה תסתדר
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים לגבי האימיול כמו שאמרו לך כבר.. או שתסגור פורטים או שתספר לאמא תוכל אחי קצת יותר לפרט איך אני עושה את זה? תשמעי אמא, אני חייב לדבר איתך... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: הפלת אותי מצחוק אחי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D -------------------------------------------- במקרה שתלך לאיבוד שם, יש שם "יוצאי דופן", ושם אתה תראה שמות של תוכנות שלהם הפיירוול פותח פורטים בנפרד, אתה תראה שם את אימיול, פשוט תוריד את ה V ממנו. אגב, זה לא תמיד עושה אוטומטית אותו דבר במאפינים של מודם, אז תעשה שם בדיוק אותו דבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.