פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים אני לא מבקש שתביאו לי אותה רק את השםאם יש תוכנה כזאתשאני משחק במשחקעכשיו נגיד כפתור W עושה משו ואם אני לוחץ קיצור כל שהוא הוא משנה את המקלדת למצב שתיים ככה שכפתור W יעשה משו אחר יש דבר כזה ?תוכנה שעושה למקלדת מצבים נגיד במצב A הכפתור W יעשה פעולה אחת ובמצב B כפתור W יעשה פעולה אחרת ..
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים AutoHotkey תצטרך להשקיע כמה עשרות שעות ללמוד אותה כראוי נראה לי. בטח יש אלטרנטיבות תתחיל בקריאת הדף החמוד הזה: (שבמקרה שמור לי בלינקים כי רציתי פעם לדרוס איזשהו קיצור דרך ווינדוסי) http://www.autohotkey.com/docs/misc/Override.htm
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים מחבר כמה שעות אחרי שפירסמתי תה אשכול מצאתי את זה זה דיי קלאבל הבעיה היא שאם אני עושה מקשים מדליק תה סקריפטהוא לא עובד במשחק אם המקש תפוס צריך למחוק תה מקש מהמשחק ורק אז .. :\אוליי הייתי יכול למחוק תה מקשים במשחק ולשים מקשים רק דרך הAHKאבל אני לא יודע מה הקוד של המקשים במשחק (כילו אני לא יודע מה להגדיר בAHK כדי שבמשחק זה זה ילך קדימה [כשכל המקשים במשחק רקים])
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים לא יודע אם זה יעבוד, אבל הדבר הראשון שהייתי מנסה בתרחיש שתארת זה תרגיל "ונתחכמה לו" קלאסי.נניח אתה רוצה שמקש A יצעד שמאלה. אז תגדיר מקש 8 (או משהו לא שימושי אחר) במשחק בתור "צעד שמאלה" ואח"כ ב-AHK תגדיר שכשלוחצים על A הוא ישלח 8.
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים מחבר ל"ר" קודם כל זה לא יהיה נוח ניסיתי כמה דברים והפקודה W: עובד מצויין עכשיו אני עובד על זה ביקשתי עזרה בפורום שלהם לגבי כיבוי והדלקה של הדבר אפשר לנעול תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.