פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים שלום, לאחר שחיפשתי הרבה ולא מצאתי אני פונה לכאן. היכן אני יכול להזמין מהאינטרנט מחבר DSUB 9PIN נקבה כמו בתמונה? תודה מראש!
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים EBAY נראית לי האופציה הכי טובה.המשלוח יעלה לך לא מעט בהשוואה לעלות של החלק , אם אין לך עוד כמה דברים שאתה צריך עדיף שתקנה בארץ , אם יש לך יותר מכמה דברים שאתה רוצה להזמין עדיף שתשקול אתרים שמתמחים באלקטרוניקה למרות שגם בEBAY אתה יכול לקבל מחירים סבירים.
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים מחבר בדקתי ב-Ebay כבר אבל עם משלוח אני מגיע ל-50 ש"ח וזה המון בשביל כזה דבר..ובמסכים יש חיבור אחר בכלל של 15 פינים לפי מה שאני יודע ואני מחפש 9 פינים.
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים בונא, איזה EBAY ? איזה מסך?בחנות אלקטרוניקה פשוטה אתה משיג דבר כזה כולל HOUSING יעלה לך 10 שקל מקסימוםקוראים לזה גם COM PORT PLUG או משו כזה יש כזה גם בעכברים ישניםעריכה: אה אינטרנט נסה לחפש באריהב
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים בדקתי ב-Ebay כבר אבל עם משלוח אני מגיע ל-50 ש"ח וזה המון בשביל כזה דבר..ובמסכים יש חיבור אחר בכלל של 15 פינים לפי מה שאני יודע ואני מחפש 9 פינים.חבילה של 15 - 5 דולר למוצר , 5 דולר למשלוח בדואר אוויר (שבוע עד שבועיים)בודד עם זווית להרכבה על PCB , עולה 4 דולר אחרי משלוח , יש הנחה של דולר על כול מוצר נוסףוהחיפוש שממנו הגעתי אל הדוגמאותאל תתבייש לשאול אם שולחים לארץ , יש לא מעט מוכרים ששולחים לארץ גם אם הם לא מציינים את זה.
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים 4 שקל ~יש גם LPT יש גם GAME PORT יש הכול ... עם אתה קרוב לאשדוד אני יסביר לך איכן זה נמצא ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.