עבור לתוכן

מחפש מסך 19" LCD עם חיבור DVI דיגיטלי? תקציב 2000 ש"ח פלוס מינוס

Featured Replies

פורסם

עריכה: אני צריך את המסך בשביל משחקי מחשב ובעיקר בשביל תכנות ועבודה מול VISUAL STUDIO. בעצם גם לשניהם ביחד כי אני מתכנת משחק מחשב.

ראיתי במאמרים שלכם שיש ביקורות על מסכים שנראו לי קצת ישנים? אולי בגלל שלא ראיתי שום דבר שמדובר על חיבור הDVI

יש לי מסך LCD 17" עם חיבור אנלוגי, אני מחבר אותו למתג כזה (SWITCH) שמחליף בין שני מחשבים.

הבעיה היא שיש לי כל מיני עיוותים קטנים במסך, ואני חושש שזה בגלל המתג.

חשבתי שאם יהיה לי מסך עם חיבור DVI דיגיטלי לא יהיו לי העיוותים האלה גם אם אני אחבר אותו לSWITCH עם חיבור DVI.

אז אני רוצה לדעת מה אני צריך לדעת בנוגע לחיבור הDVI כשאני קונה מסך? יכול להיות חיבור DVI שהוא לא דיגיטלי?

והאם יש לכם המלצות על מסכים טובים?

פורסם

קודם כל תגדיר תקציב ותוסיף אותו לכותרת.

שנית מה השימושים שלך?

פורסם

יכול מאוד להיות שהעיוותים שאתה רואה נגרמים מהצורך להסתנכרן כל פעם מחדש על האות של ה-VGA (ולכן אתה אמור ללחוץ על כפתור ה-Auto כל פעם שאתה מחליף מחשב ב-KVM). הבעיה הזו לא קיימת ב-DVI. למעשה יש כל מיני מסכי LCD עם יותר מכניסת DVI אחת, מה שיכול להיות פתרון די מוצלח לבעיה שלך.

בנוגע למסכים עם DVI, אז כל מסך LCD שיש לו DVI תומך ב-DVI דיגיטלי, ויש כאלה שגם יודעים לקבל אות אנלוגי בכניסה הזו.

קרא את הסקירה האחרונה בנושא מסכי "19 איכותיים - ה-VP930 שמופיע שם יתאים לך מצויין. בקצת יותר מהתקציב שלך תוכל כבר לעלות למסך "20 איכותי - לשיקולך.

פורסם

קח בחשבון ש-KVM עם חיבור DVI די יקר ודי נדיר בארץ

פורסם

ב 2000 שקל יש את האסוס PW201 וב 2150 יש את ה DELL 2007WFP.

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה חשובה, למסכים האלה יש רזולוציה של 640x480?

פורסם

לגבי הDELL,

עכשיו בדקתי והרזולוציה הכי נמוכה שלו היא 800*600 אם כי בהתאמה 1:1 נראה לי פעם אחת הצלחתי לעשות רזולוציה של 640*480 באיזה משחק, אבל לא בטוח.

פורסם

עוד שאלה חשובה, למסכים האלה יש רזולוציה של 640x480?

במסכי LCD צריך להגדיר את הרזולוציה הטבעית אם אתה רוצה לקבל תמונה טובה.

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד שאלה.

הבנתי שיש מסכים עם שתי יציאות DVI דיגיטליות כך שאפשר לחבר אותם לשני מחבשים ולעשות SWITCH ביניהם בלי קופסת מיתוג?

כי אני צריך קופסאת מיתוג בשביל להשתמש במסך לשני מחשבים.

האם כדאי ללכת על כזה דבר? ולאיזה מסכים יש את זה?

פורסם

אין כמעט מסכים עם Dual DVI

בכל מקרה עדיין תצטרך KVM למקלדת ועכבר

וכל פעם שתרצה לעבור בין המחשבים תצטרך גם לעבור בקופסה של המקלדת/עכבר וגם במסך

פורסם

אני משתמש בשיטה ADHOC-ית בבית. יש לי שני מחשבים ניידים שממוקמים זה ליד זה ושניהם מחוברים ל-DELL 2007WFP - אחד ב-DVI, אחד ב-VGA. המקלדת והעכבר מחוברים ל-HUB של המסך ומשם יוצא כבל בודד. כשאני רוצה להחליף מחשב, אני משנה את מקור האות במסך ומזיז את הכבל של המקלדת והעכבר ממחשב למחשב. זה יחסית נוח, אבל רק כי מדובר במחשבים ניידים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים