עבור לתוכן

Ati Logo (Beta) שמתי לב שאין להם פרסומת כזאת כמו NVIDIA.

Featured Replies

פורסם

אז החלטתי לעשות להם לוגו ולשלוח להם שזה יהיה מוכן.אולי ייצא מזה משהו :silly:

חשובה לי לדעתכם לגביי הפרוייקט הלא גמור הזה :cool2:

http://www.fileflyer.com/view/PcOSECk

פורסם

שתי הערות, והארה אחת.

אהבתי מאוד, מגניב.

אבל, שמור את זה אדום ולא מחליף צבעים, ושנית החלף את הסאונד שאומר "ATI" כי זה נשמע מוזר.

פורסם

דחוף תדביק מאחורה תמונות של C שקוף כזה לפני שמישהו יגנוב לך!

יפה מאוד, אהבתי :)

כמו ש YemeniteCamel אמר, תחליף קול ותשים ישר אדום.

נ.ב. אני מתאר לעצמי איזה צחוקים זה היה עכשיו אם זה היה אומר "אטי" ולא איי. טיי. איי! :smile1:

פורסם

נחמד ביותר

רק באמת תשמור על זה אדום או ירוק אדום(הם נקנו ע"י AMD)

ותחליף את הקול..הוא באמת מוזר כזה

פורסם

האפקט של ההתחלה מרשים אבל מרגע שATI נכנס זה לא שואו כמו בהתחלה צריך לעבוד על זה עוד כדי להגיע לשלמות וגם הקול טעון שיפור .

בהצלחה. :)

דרך אגב עם איזה תוכנה עשית את האפקט של ההתחלה?

פורסם

אני מצטער, אבל אני נאלץ קצת לקצר את ההתלהבות. זה נחמד מאוד בשביל להראות לחבר'ה, אבל זה חובבני מדי.

שים לב שאתה מתכוון לשלוח להם רעיון ללוגו, לא fan art. ומדובר בחברה שלא חסרים לה מעצבים מקצועיים.

הבעיה העיקרית היא שאתה משתמש בפילטרים ומשחקי אנימציה מאוד מאוד בסיסיים, ואתה לא מבצע שום מניפולציה מעניינת על הלוגו עצמו או על האפקטים השונים. אתה פשוט מציג אותם, אחד אחרי השני ברצף לינארי. זו בעצם האנימציה הכי בסיסית שיש, ולמרות שזה חמוד, זה בחיים לא יעבור מבחינתם.

עוד בעיות:

- כפי שנאמר כבר, משחקי הצבעים שלך בסוף לא קשורים לכלום. עליהם להקשר לצבעים שמאפיינים את החברה.

- הסאונד יותר מדי ג'נרי (הרי כולם מכירים את הצלילים האלה, הם משומשים יותר מדי. את צריך לנסות להפיק משהו מקורי יותר) וכמו שנאמר, המלל בסוף "ATI" לא נשמע טוב.

- אבל יש דבר אחד שבאמת מציק מאוד ואתה צריך לזכור תמיד: Lens Flare זה פשע!

באמת, אני אומר את זה רק בשבילך. האפקט הזה של Lens Flare חלף עבר לו מעולם העיצוב, וכיום הוא מאפיין גופים חובבניים ופיראטיים, ולא שום דבר מקצועי.

אני מקווה שלא פגעתי, אבל אני חייב להיות כנה כאן. והעובדה שאני נותן את הביקורת היא רק כי אני מברך על הנסיון ובאמת רוצה לעזור. אתה יכול להגיע ליותר מזה.

פורסם

אתה רואה את הכדור הזה שב Avatar שלך? הוא נוצר ע"י Lens Flare.

את המסקנות תפיק לבד.

פורסם

אתה מדבר על ה avatar שלי? הוא לא נוצר ע"י lens flare אלא ע"י ציור במברשת + motion blur. ואני ממש לא גאה באפקט הזה, אבל את הציור הזה עשיתי לפני יותר מ 10 שנים.

עריכה: אם כבר להשתמש ב lens flare, צריך לעשות זאת באופן לא מפורש, בוריאציה מקורית שבאמת יוצרת אפקט מתאים. ה lens flare בצורתו הרגילה פשוט לא מתאים לשום צורת תאורה ושום אפקט אסתטי או דרמטי, אלא אם כן באמת רוצים ליצור את האפקט הלא רצוי של תמונה שצולמה בזמן שאור פגע במצלמה.

עריכה 2:

massiveAmmo, כמה הצעות לייעול (מצטער שלא נתתי קודם) :

- תשחק עם הלוגו עצמו והמבנה שלו. תוך כדי האנימציה, תפרק אותו לחלקים ותרכיב אותו בצורה מעניינת (כמו ש NVIDIA נוהגים לעשות)

- תנסה ליצור אפקטים מורכבים אבל שיזרמו לתנועה אחת, במקום לתת תחושה של אנימציה בשלבים (נכון לעכשיו זה particles -> blink -> ATI + lens flare)

- תשחק עם הצבעים של האפקטים והתאורה בגוונים של אדום וירוק, כיאה לחברה המיוצגת בלוגו.

- במקום ללכת על אפקטים שהם "פלאשיים" בתאורה ובצבעים, תתמקד יותר בצורות ובגאומטריה (לא להזניח את התאורה אבל לא להתמקד בה. היא רק כלי למשוך את העין אבל לא מוקד ההתמקדות). זה המפתח לאנימציית לוגו טובה.

בהצלחה.

פורסם

Motion Blur לא נותן אפקט כזה, אבל זו לא הנקודה של הדיון.

פורסם

אוקיי, בוא נדייק יותר: Radial Blur במצב Zoom.

תיאורטית (ומעשית) אני יכול ליצור את האפקט הזה גם בשלבים של motion blur רגיל.

ואת הכדור עצמו עם הניצוצות ציירתי במברשת, אח"כ הלבשתי עליו את האפקט.

פורסם

Motion Blur לא נותן אפקט כזה, אבל זו לא הנקודה של הדיון.

אני לא חושב שאתה מבין את הנקודה: הוא צייר את זה.

פורסם

מתחיל להיות יותר טוב. ה lens flare הרבה פחות צעקני ויותר מעודן, טוב מאוד, למרות שאני הייתי פשוט מנסה סוג טבעי יותר של בוהק (ה"קרניים" קצת מוגזמות עדיין, אבל זה הרבה יותר בכיוון).

אהבתי את הצורה שהאור "נדלק", מזכיר לי טיפה את pixar :). אבל אני לא יודע אם זה רק אצלי במסך או שצבע התאורה יותר מדי תכלת ועדיין קצת לא קשור.

אני חושב שאולי היית משיג תוצאה מושכת יותר אם הלוגו לא היה בצבע לבן, כך שהתאורה היתה משתקפת עליו בצורה מעניינת.

אכן, יש בסיס (וזה באמת הבסיס), תן לזה להתפתח כמו סוג של אבולוציה טבעית.

לגבי ה blink הזה בין האפקט של הניצוצות הלבנים לבין הכיתוב של ה ATI (תחילת שנייה 3), הוא מפריד את הזרימה הטבעית של האנימציה. תן לאנימציה להיות כזו שכל האלמנטים בה יתהוו בו זמנית, ויתחברו בסוף לדבר אחד (במקום לתת תחושה של שלבים כמו שאמרתי קודם), כשבסוף מגיע הטאץ' האחרון של "הדלקת האור". זה יגרום לאנימציה להיראות הרבה פחות טריויאלית.

השיפור במלל "ATI" בסוף הוא עצום, הרבה יותר נעים לאוזן. כל הכבוד.

בגדול, יש התחלה טובה בכך שאה הולך לכיוון המעודן יותר ופחות מתמקד ב flashiness. הייתי באמת רוצה לראות משחקים עם הלוגו עצמו, באופן דומה למה ש NVIDIA או פיקסאר נוהגים לעשות. נכון, זה דורש יותר השקעה, אבל בד"כ שופטים עיצובי לוגו ואנימציות לפי משחקי הגאומטריה האלה, וחוץ מזה לדעתי זה כיף יותר ;)

פורסם
  • מחבר

מתחיל להיות יותר טוב. ה lens flare הרבה פחות צעקני ויותר מעודן, טוב מאוד, למרות שאני הייתי פשוט מנסה סוג טבעי יותר של בוהק (ה"קרניים" קצת מוגזמות עדיין, אבל זה הרבה יותר בכיוון).

אהבתי את הצורה שהאור "נדלק", מזכיר לי טיפה את pixar :). אבל אני לא יודע אם זה רק אצלי במסך או שצבע התאורה יותר מדי תכלת ועדיין קצת לא קשור.

אני חושב שאולי היית משיג תוצאה מושכת יותר אם הלוגו לא היה בצבע לבן, כך שהתאורה היתה משתקפת עליו בצורה מעניינת.

אכן, יש בסיס (וזה באמת הבסיס), תן לזה להתפתח כמו סוג של אבולוציה טבעית.

לגבי ה blink הזה בין האפקט של הניצוצות הלבנים לבין הכיתוב של ה ATI (תחילת שנייה 3), הוא מפריד את הזרימה הטבעית של האנימציה. תן לאנימציה להיות כזו שכל האלמנטים בה יתהוו בו זמנית, ויתחברו בסוף לדבר אחד (במקום לתת תחושה של שלבים כמו שאמרתי קודם), כשבסוף מגיע הטאץ' האחרון של "הדלקת האור". זה יגרום לאנימציה להיראות הרבה פחות טריויאלית.

השיפור במלל "ATI" בסוף הוא עצום, הרבה יותר נעים לאוזן. כל הכבוד.

בגדול, יש התחלה טובה בכך שאה הולך לכיוון המעודן יותר ופחות מתמקד ב flashiness. הייתי באמת רוצה לראות משחקים עם הלוגו עצמו, באופן דומה למה ש NVIDIA או פיקסאר נוהגים לעשות. נכון, זה דורש יותר השקעה, אבל בד"כ שופטים עיצובי לוגו ואנימציות לפי משחקי הגאומטריה האלה, וחוץ מזה לדעתי זה כיף יותר ;)

תודה רבה על התגובה העניינית,אני יעשה את המקסימום כדיי שהלוגו יצא טוב.

היכולות שלי מוגבלות,וכמו שאתה רואה אני חובבןMאבל מכאן אפשר רק לעלות.

אם אני יתקע עם הפרוייקט הזה תירצה לעזור וליהיות חלק בזה?

פורסם

אם יהיה לי זמן בשמחה, אבל אחרי המבחנים יש לי פרוייקטים חדשים משלי ואני בספק אם אני אוכל. בכל מקרה, אם אתה מתכוון ללכת על זה, כדאי להקדיש את הדיון הזה בתור דיון work in progress בו תציג את כל שלבי ההתפתחות של התהליך, וכך תקבל הכוונות מהרבה אנשים.

לדעתי, אם אתה מתעניין בתחום, הכי טוב שתבצע את הפרויקט בעצמך, כי אפילו אם לא תהיה מרוצה מהתוצאה הסופית, הוא יעשיר אותך בכל מקרה. וזה מה שבעיקר חשוב לי שתשיג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים