עבור לתוכן

כמה הטמפרטורה אמורה להיות

Featured Replies

פורסם

לדעתי יש לך בעיה בהגדרות של התוכנה שמודדת טמפ'

למ שלא תבדוק בביוס ותראה את ההבדלים

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא יודע איך בודקים שנכנסים לביוס,אני גם לא כל כך יןדע איך נכנסים לביוס כי אני די חדש בזה,מישהו יכול בבקשה להסביר לי ממש התחלה איך אני עושה את זה?

אני רק יודע איך להיכנס לתפריט בהתחלה ע"י לחיצה על DELETE .אבל אח"כ לא ממש.

דרך אגב יש לי לוח מסוג ג'יגבייט(KT400 VAX)

פורסם

אצלי לא כיביתי את המחשב מעל חודש רק ריסטארטים ??? מידי כמה ימים לכל מיני תוכנות ועידכונים. זה לא בסדר?

מה עלול לקרות? ועוד דבר מידי פעם הוא עושה לי ריסטארטים סתם כי בא לו זה ביגלל זה?

נ.ב אם התכנה היא חופשית וחוקית (לא רוצה להפר כללי פורום) אולי אפשר לתת לי קישור?

עריכה:

בדקתי עכשיו בביוס הוא כותב לי CPU 64 מעלות צלזיוס וsystem 45 צלזיוס אני מניח הסיסטם זה הלוח אם. יענו אני יכול להרתיח על זה חביתה ;D בשקט. איך אני מוריד את זה? ואם יש משהו שאני יכול לעשות בלי להוציא כסף (ההורים שלי משפצים את הדירה והשצמשנו ברזרבות) אני יודה לכם מאוד בכל מקרה תודה מראש לכל מי שיעזור לי!!!

פורסם

אין לי יותר מידי תקציב ואני לא מבין יותר מידי המאוררים אז רציתי לשאול אם אני יקנה Generic 120mm Fan הוא יעזור לי במשהו ואם כן, אני מניח שהוא בא עם מדריך אם לא אולי תוכלו לעזור לי ולמצוא מדריך (חיפשתי בגוגל והוא מצא לי 5340 תוצאות)? :asthanos: ;D ???

פורסם

כמה מאווררים יש לך במארז????

הטמפ' גבוהה מדיי לטעמי.....יש לי מחשב עם מעבד AMD XP2000 ולוח GigaByte GA-7VAXP KT400 הטמפרטורה של המעבד לא עולה על 42 (עם המאוורר של AMD) ושל הלוח לא עולה על 38 (במארז מותקנים 2 מאווררים 80mm)......

פורסם

הלפו, תודה על הביקורת "הבונה" (- >:() אבל זה עדיין לא עונה לי על השאלה

פורסם

שאלת כמה הטמפרטורה אמורה להיות לא?

תבדוק את החיבור של ה HSF למעבד ותדאג שיהיה מאוורר אחד בקידמת המארז ואחד בגב (לפחות...)

פורסם

עוד משהו בקשר לטמ"פ של הלוח שלך. אם הוא כזה חם,תבדוק שה SB לא יותר חם מהNB כי אז אתה בבעיה רצינית.

פורסם

לדעתי הוא הסתכל על טמפרטורה בסימן F ולא ב-C, זה הרבה יותר הגיוני, מפני ש-60 מעלות סלציוס

ללוח זה משהו לא נורמלי ואני לא בטוח עם הלוח מסוגל בכלל לעבוד בכאלו טמפרטורות.

פורסם

60 מעלות F זה בערך 16 מעלות C ככה שזה גם ממש לא הגיוני!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים