עבור לתוכן

כמה שאלות בנוגע לצילום בכללי ולמצלמה שלי בפרט.

Featured Replies

פורסם

אז ככה, קניתי לפני איזה חודש-חודשיים מצלמה של אולימפוס MJU 700. 7 מגה פיקסל, 3 X זום 1 ג'יגה זיכרון וכו' וכו'..

השאלות שלי הן כאלו:

1. מה ההבדל בין אם אני מצלם את התמונות על 1024X768 או על 2048X1536 או על 3072X2304 או יש לי עוד אפשרות במצלמה שהיא אותו דבר כמו 3072X2304 אבל תופסת יותר מקום. מה ההבדל בהן? אני בד"כ מצלם על 2048X1536, איכות מעולה לדעתי, במחשב רואים טוב(בלי קשר לאיכות התמונות במצלמה).

2. בלילה יוצאות לי תמונות גרועות!! אם אני מתקרב לתמונה שצילמתי קצת אני רואה נקודות אדומות ואפורות כאלה שגורעות מהאיכות של התמונה, אם האובייקט לא קרוב מספיק לפלאש, אז לא רואים אותו בכלל אם הוא לא מואר וכו'... יש לי מצב צילום לילה במצלמה אבל הוא ממש דפוק, כל תמונה לוקח לו לצלם איזה 6 שניות ובסופו של דבר יוצאת תמונה פחות טובה מאשר במצב רגיל.

3. מה זה ESP? יש לי אפשרות כזאת במצלמה.ואפשר לבחור P\AUTO .

4. אני משתמש בתוכנה פיקאסה, דווקא היא די שימושית בשבילי. האם יש תוכנות יותר טובות ממנה? האם היא טובה בכלל? כי אני מבהיר בה תמונות חשוכות והיא עובדת בצורה מפליאה ניסים קטנים כאלו... אבל כשאני מבהיר תמונה חשוכה יש הרבה פעמים את הנקודות האלו או רעשים איך שלא קוראים לזה... אבל גם יש לה פונקיות אחרות טובות כמו להעלים עיניים אדומות וזה..

תודה רבה לעוזרים

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

Somebody?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים