עבור לתוכן

התאמת לוח למפרט משרדי - תקציב 600

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

אני מחפש לוח למפרט הזה

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=293154.msg2576987#msg2576987

אפשר לראות שם את הDS3L שהוא אחלה, אבל אני מנסה לחסוך בכל המפרט הזה, אז אני נפטר מהזכרונות הטובים, עובר לקינגסטון שזולים ב100 ש"ח ואני גם חושב לקחת Abit IB9 - חיסכון של 60 ש"ח. התכנון הוא 400X9 = 3.6GHZ מה שגם האביט יכול לתת לי ואני רק מפסיד קצת ביצועים על צ'יפסט "מיושן".

הבחור שאליו המפרט מיועד לא חושב שישדרג, אני מעריך לפחות שנתיים.

אז מה אתם אומרים?

אין שידרוג, בקושי הפסד ביצועים לא?

פורסם

לזה אתה קורא משרדי..? טוב נו...

כדי להגיע ל 400X9 עם E2160 אתה תצטרך לוח טוב.

אל תחסוך את ה60 שקל האלה לדעתי.

פורסם

לך על זה - http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/products_id/3626?osCsid=ab9c64ca71e1adf0f6fd5930304c7b0b

זה גם נראה כמו אופציה די טובה, לינק - http://www.skypc.co.il/pl_product~PX-650i-Ultra~10~0.htm

אם כי לא ראיתי תוצאות OC שלו.

OT: יש הבדל בפוטנציאל ה - OC בין S3L,S3,DS3L,DS3 ?

פורסם

OT: רק בין אלה עם הD, קבלים יותר יציבים.... יש הסבר באתר של ג'יגבייט - יש את הלינק בסטיקי שהכנתי.. וזה מעבר לרק קבלים שמחזיקים יותר זמן מדובר גם ביציבות המתח שהקבל מוציא...

וכל זה תאורטית.... צריך לחפש השוואת OC ביניהם..

פורסם
  • מחבר

תכלס לא משרדי, אבל בוא נקרא לזה, לא למשחקים הא ? :silly:

צ'מעו חברה, לא דע מה להגיד.

הABIT IB9 לוח מצויין, אני מאמין שהוא יעשה 400MHZ.

ובהנחה שהוא יעשה, אז מה יתן לי הDS3L? שידרוגיות לא רלוונטית כאן, ביצועים - הפרש לא מורגש, לא?, פיצ'רים - גם לא מי יודע מה משנה.

תכלס, לא נותן לי כלום חוץ מהוצאה של עוד 60 שקל.

אני אסגור על הIB9, אני מאמין בו.

מי יודע, אולי אין במלאי של החנות ואז ניקח ת'P35.

אני עדין אשמח לשמוע דעות חברים.

תודה.

פורסם

אותו המחיר כמו ה - UB9 ועדיף מכל מכל הבחינות.

אבל לא בזכרונת, הוא לוקח (כנראה, הוא אמר שהוא עובר לקינגסטון שזולים יותר - אבל כתחליף לסופר-טלנט 800MHZ) זיכרונות 800, וה975 הזה לא תומך בהם.

וחוץ מזה , הוא יצתרך את התמיכה בזיכרנות 800MHZ מכיוון שהוא הולך להגיע לבאס 400... עם מחל של 1:1 הוא חייב 80MHZ

פורסם
  • מחבר

אבל לא בזכרונת, הוא לוקח (כנראה, הוא אמר שהוא עובר לקינגסטון שזולים יותר - אבל כתחליף לסופר-טלנט 800MHZ) זיכרונות 800, וה975 הזה לא תומך בהם.

וחוץ מזה , הוא יצתרך את התמיכה בזיכרנות 800MHZ מכיוון שהוא הולך להגיע לבאס 400... עם מחל של 1:1 הוא חייב 80MHZ

וגם בהפרש של 30 ש"ח יש לי כבר P35DS3L.

נראה כבר בחנות שאני באמת קונה ממנה מה יהיה ההפרש בין הIB9 לDS3L ולפי זה אבחר.

פורסם

אין שום בעיה, התמיכה בשביל להפעיל אותם על 800MHZ ללא OC.

OUT OF THE BOX.

אם הוא ימהיר גם את הלוח לבאס 400, אין סיבה שהזכרונות לא יעבדו על 800MHZ ביחס של 1:1.

פורסם
  • מחבר

וגם בהפרש של 30 ש"ח יש לי כבר P35DS3L.

נראה כבר בחנות שאני באמת קונה ממנה מה יהיה ההפרש בין הIB9 לDS3L ולפי זה אבחר.

מה שמצחיק זה שלחשוב על הDFI כ"כ קרוב לDS3L שזה גורם לי לרצות את זה :P

60 שקל הפרש בין הDS3L לאביט נראה כלום אבל ביחד עם החיסכון שעשיתי בזכרונות - 100 שקל, יש הבדל.

ו100 שקל הבדל פשוט לא נשמע טוב כמו 160.

פורסם

אני גם לא רואה בדיוק יתרונות ל - DS3L על ה - INFININITY 975X (גשר דרומי חדש יותר ותמיכה במעבדי ה - 45NM אולי רק...).

ה - DFI היה לוח HIGH END ואין לזלזל בו.

פורסם
  • מחבר

חחחח ואין לזלזל בו.

ברור אחי, רק אמרתי שזה הפרש של 30 ש"ח מהDS3L והאמת שבOC היו לו יציאות אם אתה זוכר [כלומר שליליות], אבל יצא הביוס שסידר ת'כל.. בכל מקרה הוא בטח עושה 400MHZ ויש לו הרבה פיצ'רים.

פורסם

מחשב משרדי - צ'יפסט G33.

למה לשפוך כסף על כרטיס מסך נפרד?

פורסם

Nemesis G33? for OC...?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים