עבור לתוכן

WD800JB 8 MB QUESTION!

Featured Replies

פורסם

שאני פותח את PARTITION MAGIC 8, מופיע לי כונן בן 8 מגה, מלבד הכוננים שכבר מופיעים,

האם אלה הם ה 8 מגה באפפר המדוברים?

או שפשוט לא פיצלתי נכון ת HD...?

פורסם

את הבאפר לא רואים בשום מקום, אתה פשוט השארת חלק מהכונן לא בשימוש.

פורסם

האם אפשר לצרף את החלק שלא הוגדר לאחד הדיסקים או שזו בעיה שדורשת הגדרת כל הדיסק מחדש כולל פירמוט ?

פורסם

ניתן לצרף את החלק הלא-מפורמט. אגב, מומלץ לאחר פעולה שכזו לבצע Defragment.

פורסם

ניתן אבל עם PARTION MAGIC ו לא FDISK.

פורסם

בשביל מה לך להתחיל לשחק סתם עם כזה הארד-דיסק יקר, בשביל 8 מגה?

פורסם

ניתן אבל עם PARTION MAGIC ו לא FDISK.

מן-הסתם, כי כמעט וכל פעולה שניה שבFDISK, ואף כל הפעולות, דורשות פרמוט לאותו איזור אקטואלי של סקטורים.

פורסם

בשביל מה לך להתחיל לשחק סתם עם כזה הארד-דיסק יקר, בשביל 8 מגה?

אין קשר בין מחיר הדיסק ללשחק איתו בPartitionMagic שכן הסיכון היחיד וגם הוא לא כזה גדול הוא באיבוד הנתונים שעל הדיסק ולא בגרימת נזק פיזי לדיסק.

דרך אגב התופעה הזו של כמה מגה שנשארים לא מנוצלים מוכרת בגלל שימוש בתוכנות שונות ליצירת מחיצות לדיסקים. PM יודעת לנצל בצורה הכי טובה את החלוקה ולכן לא מזיק להויסף את המקום הפנוי הזה למחיצה אחת בדיסק וזה פעולה מאוד פשוטה שלא לוקחת הרבה זמן ואפשר לאמר שהיא מסכנת בצורה מינימלית את המחיצה והנתונים שנמצאים עליה.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שנראה לי שאתם טועים,

זה הבאפר, כי אי אפשר לצרף אותו, הוא קטן מידי, ואפילו FDISK מחדש, לא נותן,

כן רואים את הבאפר...

פורסם

אז זהו שלא, זה לא הבאפר, זה מקום לא מנוצל,

יכול להיות שטעית במשהו וזה כבר מחיצה אך מוחבאת, כאילו ללא אות...

ואני יודע שזה לא באפר כי יש לי את ההכונן הזה בדיוק!

פורסם
  • מחבר

יש לך PARTITION MAGIC 8 מותקן?

פורסם

הבאפר הוא לא חלק משטח האיחסון של הכונן, זה רכיב זיכרון SDRAM מהיר ושום תוכנה לא יכולה לגשת אליו או לראות אותו.

היישום של קאש מתבצע בצורה שקופה לחלוטין והאפשרות היחידה לדעת שהוא שם היא לפי העליה בביצועים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

גם לי יש את השטח הלא מנוצל הזה, הוא נגרם אם נותנים לSetup של חלונות XP לפרמט את הדיסק הקשיח, הוא תמיד משאיר 8מ"ב לא מנוצלים לא יודע למה.... ולי בכלל אין באפר באף אחד מהדיסקים הקשיחים!

פורסם

זה ממש לא משנה

בשביל 8 מגה לא שווה להתאמץ לסכן את המידע.

יש לכם 80 גיגה מה איכפת לכם מ8 שגם ככה הסיכוי שתמלאו את הכונן נמוך מאוד.

פורסם

יש לי גם את אותו הארד דיסק מותקן ורציתי לדעת אם אני אפצל אותו זה ישפר את מהירות העבודה ואם כן איך עושים זאת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים