עבור לתוכן

משהו חם מדי ?

Featured Replies

פורסם

אתמול קניתי כרטיס מסך 7600gs של asus וספק כוח 550w של chieftec (עם מאוורר די גדול עליו) והמחשב אחרי קצת מאמץ מתחיל לקרטע ועשות תקיעות במשחקים.. המאוורר שבא עם הספק כוח מכניס אוויר שמגיע בדיוק אל המאוורר של המעבד.

אלה הטמפרטורות מהאוורסט אחרי מאמץ

http://img212.imageshack.us/img212/6466/64056328to3.png

יש לי פנטיום 4 2.6 וההבדלי טמפרטורות של המעבד הכי שונים בין מאמץ למנוחה

מישהו יכול להגיד לי אם זה בעיה בטמפרטורות או אולי במשהו אחר ?

תודה

פורסם

מה שאר המפרט שלך ?

פורסם

רצוי שהמעבד לא יעבור את ה60 מעלות

וכרטיס מסך 54 מעלות

וזה ללא מאמץ

פורסם

וואו! זה לוהט!

לי יש P4 3.0 והוא נמצא אצלי במנוחה על 37-42 (תלוי אם המזגן עובד) ובמאמץ הוא מגיע ל 47-50 (שוב תלוי במזגן)

וכרטיס מסך X1950 PRO AGP והוא במנוחה נמצא בין 40-46 ובמאמץ הוא מגיע ל 50-52 ולשניהם יש קירור סטוק.

פורסם
  • מחבר

הסוג של הפנטיום זה northwood שלפי הנעוץ פה צריך להיות על 40 מעלות בערך ואצלי הוא ב50 במנוחה.. מה אפשר לעשות ? מה כבר קרה שהתקנתי את הכ.מסך והספק כוח ? הטכנאי שהתקין את זה אצלי לקח פן ומברשת וניקה את הכל ואפילו סידר חוטים.. מה יכולה להיות הבעיה ?

פורסם

מריחה לא נכונה של המשחה הטרמית או קמצנות במשחה.

מאוורר שעובד לאט...

פורסם

הטמפ' הגבוהה של המעבד חכולה לנבוע גם מהתקנה רפויה של הHS על המעבד.

כמו כן הטמפ' של הכ.מסך גבוהה מאוד.

תחזיר את המחשב לטכנאי, שהוא יטפל בו.

אחרי הכל הוא הרכיב אותו, לא?

פורסם
  • מחבר

הוא הרכיב את זה שהוא היה פה אצלי ולא שינינו שום דבר במעבד..

פתחתי את המחשב והמאוורר של הספק החדש לא עובד.. אני צריך לחבר שם משהו או שזה פאק בספק ?

הספק מכוון שיעשה אוויר גם על הכרטיס מסך וגם על המאוורר של המעבד..

עריכה: או קיי היה שם איזה חוט שעצר את המאוורר ועכשיו זה פועל טוב.. ניסיתי קצת להעמיס על המערכת ובמקומות שהוא היה נתקע הוא לא נתקע אבל הטמפרטורות הגבוהות ממשיכות.

ראיתי איזה חוט שלא מחובר לשום מקום שאני חושב שהוא הקובע של הטמפרטורה של המעבד והכנסתי אותו בתוך איזה משהו שם (:|) ובאוורסט ירד לי איזה 500 rpm במאווררים.. עכשיו גם המאוורר השני שמוציא אוויר, מוציא אוויר קר ואני חושב שזה עוצר את הכרטיס מסך מלהתקרר.. אני יעשה עוד כמה בדיקות..[br]פורסם בתאריך: 7.10.2007 בשעה 13:37:54

איך אני מכבה מאוורר ? מה אני צריך לנתק שם בדיוק ? או שאפשר לעשות את זה גם דרך המחשב ?
פורסם

המאוורר שהני שלך שמוציא אוויר קר כמו שאתה טוען מוציא אוויר מתוך המארז

אם הוא מוציא אוויר קר זאת אומרת שיש טמפ' תקינות בתוך המארז וזה לא מה שועצר מהכרטיס מסך מלהתקרר להיפך

ואיזה חוט בדיוק חיברת ולאן ?

פורסם
  • מחבר

אז זהו שהאוויר שיוצא קר אבל הכרטיס עצמו לוהט.. כאילו שהאוויר שיוצא מהמאוורר של הספק יוצא דרך המאוורר השני ולא מגיע לכרטיס מסך ישירות..

אני חושב שזה החוט של הטמפרטורה (של המאוורר שמוציא אוויר) ושמתי אותו בין ברזלים כאלה.. אני לא יודע מה זה ואיך להסביר את זה :| אבל ראיתי את זה פעם בתוך זה.

טוב עכשיו גם ניקיתי גם את המאוורר של ההארד דיסק..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים